Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 26 februari 2010

Nu blev de varmare å då börjar snön dingla ner igen...

Av Linda Calissendorff - 26 februari 2010 14:58

Tycker de räcker med snö nu faktiskt! Nu vill man liksom se fram i mot våren efter denna varga vinter,men man känner hur skönt varmt solen redan värmer de få dagar den tittar fram!   


I dag så tog jag ut Wilmer på en tur jag visste inte hur ryggen skulle tycka om de men kände mig rätt bra så jag tog en alvedon i förebyggande och gav mig ut! Gick rätt bra så länge jag satt och körde de var värre när jag kommit in... Så nu är de lite ont å de strålar nerför röven som i impulser så skulle väl ha låtit bli att köra men hur kan man låta bli de man tycker så mycket om att göra?!

Går inte...

Wilmer var ju hur frän som helst i dag fast han var ensam så brukar han vara lite trög men han trava på så gott han kunde i snön som var på mon sen ha jag gjort som lite fart sträckor där han får trava ut ordentligt å dom minns han allt!

Varje gång vi kom till en sån plats så lägger han sig i grejorna sänker rumpan å skjuter fram i en kanon fin trav! Han är ju bara för bedårande underbar denna kille!   

Han är så klok min fina hingst! Han är så fin i kroppen nu ha musklat sig men samtidigt så smäcker i modellen så hoppas de är bättre väder i helgen så ska ta nya kort på snyggingen!


I morron ska Kristallen få komma ut på premiär tur hade tänk gjort de i dag men pallade inte efter jag varit ute med Wilmer så hon får vänta tills i morron! Hon går i hagen och tycker hon är så cool för hon kastar runt med huvdet så fort man kommer ut!   

Hon lär ju vara pigg som en mört men de är ju bara roligt att hon tycker de är kul att få komma ut igen.

Såret är helt läckt och hon ha fått en sånt fint ärr så de kommer nog inte synas så mycket när håret växt ut!

Ha ju Grodan nu som vi får tvätta och byta bandage på varje kväll för han sår läker sakta men säkert!

Han ha blivit så duktig på att stå på gången medans man fixar så de är bara nyttigt för honom att man hantera han lite extra nu, i helgen ska han får gå med grabbarna igen de ha han verkligen saknat...Så han lär ju bli hur glad som helst och de kommer väl härja på från början innan de kommit till ro igen.

Wilmer ha väldigt kul med ponnyn Valle de busar runt flera gånger per dag så skönt att El Nino får de lite lugnare än när Wilmer for runt å ströjde honom!  


Nu ska jag vila ryggen i soffan känner jag...


 
ANNONS
 
Ingen bild

Micke

26 februari 2010 23:36

Ta det lite lugnt nu Linda o vila upp dig så du inte går in i väggen.

 
Linda Calissendorff

Linda Calissendorff

26 februari 2010 23:41

Tack för din omtanke Micke! =)) Är mer rädd Robban går i väggen än jag är ju som mer hård hudad jag *ler*

http://www.lillbumsan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se