Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 28 februari 2010

Full rulle i dag!

Av Linda Calissendorff - 28 februari 2010 13:45

Börjande dagen med att köra wilmer som fick pulsa i en hel del med snö som kommit under natten...    Robban hann inte skotta undan heller för Edwin skulle på salom skola redan kl 10 så de vara bara ta en lugn tur i snön i stället! Han fick trava på i sin takt som han ville och skritta i mellanåt för att pusta men han var inte så berörd men de tar ju mer på musklerna än i andningen så svårt att säga hur jobbigt han tyckte de var. Men han kämpa på så tappert så min lilla älsklings kille!   


Sen skulle Sandra rida lektion i dag med Kristallen så jag kika på dom och de gick så bra de tränade böjningar och lite på traven! De som är skönt med Kristallen är att hon inte har nån stress i sig utan man kan jobba henne i rätt låga trav tempo och hon fixa de galant! Hon är stor som ett hus men ändå kan hon hålla sånt tempo (imponerad)  Efter lektionen så selade jag på henne för att testa köra en runda för att se hur hon rörde sig framför vagnen för på volt märktes inget av hennes skada utan hon trava klockrent!

Så ut de bara och hon var precis som vanligt trava på i frisktt tempo och hon rörde sig som innan de hände så jag tror nog att allt är frid och fröjd för att sätta i gång henne på allvar igen om 2 veckor! Vi travade in till vänplanen fram å tillbaka hon var knappt berörd så tur man hann träna upp henne ordentligt innan de hände så hon ha inte tappat så mycket på dessa 3 veckor!   


Så nu ha man gjort sitt för i dag så nu blir de en dusch sen börjar man jobba så bara hä i väg sig!

I morron ska Vicky inskola sig på jobbet så ska bli roligt att ha sällskap hela dagen så vi hoppas att hon kommer trivas jobba med oss men de tor jag nog för vem skulle inte göra de?!  

Vi är rätt galna på jobbet de svärs och ful pratas mest hela tiden men så trivs vi med varandra oxå! Ha aldrig känt de är jobbigt att gå till jobbet då ha jag jobbat över 3 år på raken med endast 2 veckor semster som längst så de är ju ett gott betyg om nått!   


Ha en bra dag ni andra som är lediga!   


 
ANNONS
 
linda-li

linda-li

28 februari 2010 17:14

Fan va roligt att allt verkar vara okej med Kristallen redan, då kommer hon kanske ut och sopar banorna tidigare än vi trott=0)
Ja, visst är det skönt att jobba med folk man kommer bra överrens med, man kan göra nästan vad som helst med rätt jobbarkompisar;)

http://linda-li.bloggagratis.se

 
sofia

sofia

28 februari 2010 19:21

Men det är ju helt sjukt vad mycket snö det kommer. T har skottat våra körvägar i dag. Körde dom i går oskottade och det gick lite tungt:/

http://www.stallneshime.bloggplatsen.se

 
iselin

iselin

28 februari 2010 20:09

Va kul att Kristallen verkar må bra! Jätteroligt!!!

Och det är ju såååå viktigt med gott arbetsmiljö... vad jobbar du med om man kan fråga? ;)

http://www.lundfrigg.se

 
Ingen bild

Linda C

28 februari 2010 21:45

Jag jobbar inom vården och trivs som en fisk i vattnet =)

 
Petra

Petra

28 februari 2010 23:02

Vad härligt att Kristallen är igång igen!

Imponerad av dig som lyckas hålla igång träningarna så bra i det här vädret! :)

http://www.donnaochkatla.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se