Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 26 mars 2010

Vältränad =)

Av Linda Calissendorff - 26 mars 2010 21:15

I dag så körde jag Kristallen 6 st intervaller på mon mellan 1,40-1,45

fart och efter 5 min tog jag pulsen och de är inte lättaste med en häst som gärna inte vill stå stilla med vagnen, så hon blev lite stressad men hon låg på 88 i puls!  Hon låg på 69 i puls 15 min efter sista intervallen så här ha vi en som börjar bli vältränad!   

På sidensjörakan där jag kör så sluttar de lite uppför så den är ju inte helt rak men som sagt jag kör ju därför inge fortare än jag gör förran jag kommer på solängets travbanan där man kan trava på lite fortare utan vara rädd för ojämnt underlag!   

Hon känns grym i intervallerna för hon ger järnet och känns som hon skulle kunna gå hur fort som helt men de är ju upp till bevis sen i nått provlopp framöver! Ha kollat när Solänget drar i gång och de är i april den 10,17,27 så får de vad som passar oss bäst! Blir väl en 28s tempo som vi anmäler till men de brukar tyvärr vara få med där men hoppas de blir nått för de andra så brukar de ha en tendens att gå för fort... Kommer åka in i veckan och testa ett banjobb om banan är hyfsad och köra ett lite längre jobb i stället med lägre fart så man tränar på lite distans träning oxå de behövs ju i mellanåt när man tränar intervaller så man ser hur hon ligger efter ett sånt jobb!   


Snart så har vi en starthäst å jag tycker de ska bli sååååååå roligt & spännade att se hur hon är som för tron på henne de har jag till fullo,även om hon inte ha en topp stam så är de nått med denna tjej som gör att jag tror på henne! Så upp till bevis i sommar så får jag se om jag hade rätt eller fel!   


Robban & Edwin är uppe i wilhelmina så man är allt ensam på ranchen med hästar och hundar men tur man är ledig så man hinner med annars är de drygt...

I morron blir de ridning som gäller för hela slanten sen drar jag mot Billsta för hälsa på Linda-Li och ska kanske få se Bigge framför vagnen för första gången!   


Bye bye!

 
ANNONS
 
linda-li

linda-li

26 mars 2010 22:08

Fan så roligt med en starthäst!

http://linda-li.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jeanette

27 mars 2010 07:33

Ska bli så roligt att gå och kolla när hon startar! Jag vinner aldrig på trav, men om jag spelar på alla andra hästar i loppet så kommer Kristallen att vinna! ha ha

 
Sandra

Sandra

27 mars 2010 11:53

Hejja Kristallen!:D

http://sandradamgren.blogg.se

 
Sanna

Sanna

28 mars 2010 11:54

jag kan följa med som skötare någan start om du vill=) Hopppas att det går bra på starterna=)

http://www.rayoosanna.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se