Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 2 april 2010

Nån som jäklas i hingsthagen...

Av Linda Calissendorff - 2 april 2010 17:25

Kan de vara lilla valle som far å små sparkas mot de andra? Ja ha sett han gjort några ko sparkar mot de andra för oftas så använder hingstarna frambenen i stället för bakbenen när de härjar och busar runt... Tog in Wilmer i dag så hade han ett färskt sår efter en brodd på ena bakbenet och de är bara valle som ha skor nu så måste ha varit han denna gång. Hade tagit precis vid griffelbenet så nu funderar man på om de blivit nått skit med de för han är svullen och var tryck öm... Känns så surt dåman nyss varit till PH vet och nu kanske man måste åka å röntga för att se att de inte blivit nån fraktur så man inte kör på och tror de är OK! Minns ju rasken hade ju en fraktur på sitt griffelben som vi inte ens hade en aning om att han ens hade de fram kom på en fri röngen så de kan dölja saker väl i bland... Tänker oxå på hästen Pyriad som hade fått en smäll på benen och han blev sig aldrig lik kunde inte trava efter de så de kan ta för jäkligt illa när de väl ska jäklas...

 

Önskade man hade hagar över så man kunde ha Wilmer och El niño för sig för de är konstigt de alltid ska vara mina hästar som får skador på sig...

Ja jag får avakta och se han är inte halt i af för var ute en sväng och skritta å trava en sväng för kolla läget hur han rörde sig som! Var blött å trist i skogen så de är verkligen vår väder nu de som är tur att de blir snabbt torrt på tallmon så de känns som de är på G nu! =)

 

I går var vi in på rakbanan med Kristallen men de var så smetigt och sönder kört de kan inte ha sladdat de sista de gjort innan de gjort kväll om jag säger så,de var löite hårt så blev bara 5 st i ca 1,45 tempo hon tyckte de var nog jobbigt... Så nu ha man ingenstans att köra de lär väl inte bli sladdat förrän på tisdag nu när de är helg :0( Tycker de gott kan ta ut sig nån dag under helgen så de finns nått att köra på för man betala ju de där underhåller med träningsavgiften! :0/

 

I morron bär de i väg upp till Umeå med Orujo så i kväll är de stora badningen och Jeanette är snäll och låna ut en massa bra produkter som gör att man får en blank snygg häst! *ler*

Han ska TOM få lite guld glitter på rumpan! :0))

Ska försöka hinna knäppa några kort men de lär vara svårt om tid... Om inte annat kanske Robban kan filma lite hingstar så man ha kvar att kunna se sen när man kommit hem! =)

 

Ha en trevlig påsk på er så får jag skriva en rad hur de gick imorron! =)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Therese

2 april 2010 20:09

Lycka till imorgon!
Som vanligt när man är ledig så hinner man inte göra allt man vill. Hade varit kul att se Orujo live :D

 
Sanna

Sanna

2 april 2010 21:04

Håller verkligen tummarna att det inte har hänt noågot allvarligt. Jag skulle kunna ta bort broddarna bak, vid tån... fundera på om du vill flytta han till en annan hage för att undvika skaderna från den lilla räkan.

http://www.rayoosanna.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se