Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 22 april 2010

Tallibanolja & gröngröt!

Av Linda Calissendorff - 22 april 2010 18:07

Ha fått ett paket i dag från Alyose som Sven lindblom har och han gör sina egna produkter som massage olja och andra små ihop kok! =)

Kan rekommendera kika in på hans hemsida finns mycket bra saker där om man ha en häst som behöver lite extra hjälp med sin tex leder,muskler mm.mm

Så jag ska nu testa nått som heter Tallibanolja som är tydlgen super på öm muskeltur och leder så de ska Wilmer få på sin rygg efter jag masserat honom på kvällen.

Sen köpte jag nått som heter gröngröt som ska vara bra för leder och inflammationer så de ska Kristallen få på sina kotor,knän!   


Sen ha jag beställt Gurkmeja,nypon pulver som de ska få en dos i maten varje kväll de beror på om den kräsna kristallen äter upp sitt kraftfoder nu de är nog svårt att få i henne nu med MSM & Glukosamin+ Steel Joint så vi får väl se! Hon gillar ju inte betfor heller så mycket,men kan gå bra om man står å matar henne på sidan om man får absolut inte bland i de med havren & muslin då total vägrar hon! Snacka om  att hon är fin i kanten min kära lilla (stora)  prinsessa!   


I går var vi in på banan med Wilmer för att han skulle träna gå med ett fint 2 års sto efter Skaffer Brunen och de gick kanon bra! De var första gången hon var in på banan så hon hdae fullt sjå att titta på allt runt omkring på banan,men skött sig kanon fint för att vara första gången hon var in måste jag säga! Wilmer brydde sig inte om att hon var ett sto så de var ju skönt de då så man slipper ha en okoncentrerad häst som springer å luktar efter galanta damer!

Jag bokade tid med Pelle att han skulle testa köra honom på tisdag kväll så de får bekanta sig med varandra lite innan 2 åring serien börjar! Så ska bli skoj att se när han kör de blir nog lite skillnad mot för med mig,de får hästarna på bettet på ett helt annat sätt än vad en annan kan!    

Han ska få sin kompis Naggen med sig på tisdag som sällskap jag hörde att han tydligen skulle gå premie tider redan å de är ju bara gratulera Stefan för han fått en så fin häst så i så fall blir han en bra sparring partner åt wilmer!   


I går natt åkte jag på magsjuka... Fan vad dålig jag var!   

Men kräktes bara 1 gång så de var ju skönt att slippa de H-vete finns inge värre... Nu mår jag lite bättre men ingen matlust så ha man tur så går man ner några kilon!   


See ya! 
ANNONS
 
Therese

Therese

22 april 2010 20:24

Intressant hemsida! Framförallt exteriörsidan som intresserar mig. Allt stämde med det jag har lärt mig förrutom bringans bredd. Men det har ju mest att göra med vad hästen ska användas till. För att travhästen ska kunna trava fort utan att slå i. Har du fler roliga sidor som jag inte har sett? :D

http://www.stromsgarden.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se