Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 27 april 2010

Tror nån söder ut är väldigt lycklig just nu! =)

Av Linda Calissendorff - 27 april 2010 15:02

En lycklig Annika ringde för en stund sedan för att berätta att El Niño har nu kommit fram till henne i dag! Hon lät över lycklig och var så  nöjd med honom och de förstår nog alla som träffat denna fina kille så hon ha gjort ett kanon köp i mina ögon!

Kvällen innan han åkte så visade han matte vilka underbart fina gångarter han har, och när Anna (vetrinären) var å chippade han så visa han oxå upp sig å en förvånad Anna sa -Men vilka rörelser han har! (självklart de är ju en PRE)   

Så hon kommer få en mycket fin ridhäst i framtiden de kan jag lova!

Annika ska maila bilder sen som jag kommer lägg upp här på bloggen så får ni följa med honom ändå fast han inte är kvar på gården!


Allt går bra med Wilda hon hoppar omkring och kör race i den lilla hage de går i en studn varje dag! Hon äter som en galning typ hela tiden så denna tjej kommer bli stor hon! *ler*


I kväll ska vi in till banan med Wilmer för Pelle ska testa köra inför lördagens så ska bli spännande att få se nån annan köra han de är ju mest jag som kört honom,men de kommer nog gå bra!  =)


Over and out!

 
ANNONS
 
Therese

Therese

27 april 2010 15:47

Om han rör sig bra ska du vara väldigt nöjd :D Jag har faktiskt inte sett så många PRE som rör sig särskilt bra. De har lätt för samling men utöver det så är det inte mycket att hurra för. Men då är man ju väldigt kräsen också! Och de hästar som man ser i Sverige är väl förmodligen inte de bästa. Jag har ju inte sett din lillkille i verkligheten men enligt bilderna så hade han en härlig uppsyn :D

http://www.stromsgarden.com

 
Ingen bild

Jeanette

29 april 2010 21:22

El Niño är en fullständigt underbar liten individ, jag är fullständigt övertygad om att han kommer att göra henne mycket lycklig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se