Stall Ardbeg

Alla inlägg under maj 2010

Av Linda Calissendorff - 1 maj 2010 14:49

Är helt slut effter dagens övningar de var lite stress att hinna sela och fixa 2 hästar som skulle värmas efter varandra å sen var de bara 1 lopp i mellan innan de skulle ut! Men de gick ju ändå,men nu går ögonen i kors efter alla spänningar ha släppt... 


Först ut vara ju 2 åring serien som Wilmer ska vara med i och när Pelle hade värmt sa han att han kändes bättre i munnen efter jag bytt till ett 3 delat,men han blev fortfarande lite fundersam när han ville ha han mer på bettet och ligga på lite mer...

Men de sitter i mig jag som är dålig att köra med lite foucs utan jag åker nog mest med känns de som, så men nu ska de bli skärpning!    De skötte sig jätte bra alla 2 åringar de gick kanon på voltningen och de kom i väg i en bra klunga! Alla höll tiderna men Pelle hade beräknat lite fel så han kom in på 5 plats tror jag,hörde knappt när de läst upp resultatet!

Men huvudsaken alla skötte sig så bra som de gjorde så roligt att se dessa baby race och de är nyttigt att gå med 7 st andra hästar!   

Wilmer hade taggat upp sig på sista varvet och han fick sitta å håll igen honom för att inte köra för fort å då sa han att han kändes kanon fin! Så nu ska jag köra 1 gång i veckan på banan å träna vidare på att få han att "ligga i grejorna" lite bättre men han kände rdan skilnad mot när han körde i tisdags så han sa de kommer bli bra de där!  


Kristallen skötte sig utmärkt som vanligt de höll 28 loppet igenom och hon låg på plus 89 efter 5 min så inget att klaga på!

De var ju lite smetigt så hon ville gärna inte ligga så nära i rygg på ekipaget framför men sen sita 500m så manade Ricky på henne att komma upp jämnsides å de var inga problem hon tuffade på i spåren så de gick i mål jämnsides å de var precis så vi ville ha de kört för att se hon kan gå från alla lägen! Sist gickhon i ledningen så de funkade ju kanon de med så jag kan bara stämma in med Ricky en riktigt fin häst vi fått tag på!   

Hoppas hon håller måttet vid tävlingarna oxå men de ska vi nog tro på så ska de gå vägen de med!   


Nu ska jag ut till Hilda & Wilda som racar runt i hagen! =)


Ciao!



Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards