Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 19 juni 2010

Regn helvetet som ska ner...

Av Linda Calissendorff - 19 juni 2010 00:00

Alltså ska de aldrig ge sig nångång?? *suck*

De hade ju just torkat upp i hagarna så vi skulle ta traktorn å dra bort all gödsel och matjord som blir när hästarna trampar omkring i när de är blött... Men de är bara avakta å vänta in värmen så de blir torrt igen annars fastnar väl traktorn...

Får lov att ställa in hästarna i boxarna eftersom de fryser trots flecce täcken och regn täcken de är helt sjukt, de ha jag aldrig varit med om i mitten på juni under alla år vi haft hästar men nångång ska vara den första så är de ju!


I går kom som sagt en ny vacker flicka till Orujo och de var så trevliga tjejer som kom med henne och de är sååååå härligt när man får en känsla av att man känt varandra sen förut på nått sätt,så skönt man är på samma nivå och att de känner sig trygg att lämna henne här de värmer en hingst ägares hjärta!   

Men tur hon ha läst mig blogg så hon sa de är som jag känner hela din familj redan så då ha jag lyckas förmedla hur jag är som person! *ler*

Så nu inväntar vi att Tess som hon heter ska börja brunsta inte lätt när man står i Åre där de är kallare att börja brunsta,så hon kommer nog i gång snart annars får vi ge henne en  spruta så hon kommer i gång!   Men alltid bäst om de kommer av sig själv,men de se vi efter helgen!


Wilmer går å drular av sig skorna hela tiden i går slog jag på 2 st men den borta i kväll igen å den hitta jag inte.... *fuck*

Måste ringa Stina på måndag å se om hon kan komma kan ju inte träna som jag ska nu känns de som han mest stå å är inne på banan 1 gång i veckan men de är ju som de är han utvecklas ju där så bara var nöjd då!

På onsdag ska Pelle få köra honom lite med Ulrik och hans märr så de blir skoj att se hur han sköter sig med dam sällkap men de ska nog gå bra så länge hon ligger före!   


Nu ska jag vila min kropp för i går fick jag känna på mjölksyra som hästar får de kan jag lova, de var efter jag tränat som de bara blev stumt så jag knappt kunde gå i morse men nu är de bättre så fick ta en vilo dag så i morron kör jag igång igen!Ha ju tränat varje dag men inte styrke träning då utan kondisen så man borde ju palla med men säger kroppen i från så är de för mycket...

Synd man inte ha nån som följer med som man kan surra med, man känner sig lite ensam där ibland med de som tränar folk är inte så tillmötes gående å kan vara trevliga utan de är knappt de hejja å de tycker jag är lite tråkigt... Fatta inte att folk inte kan vara så inne i sig själva så de glömmer vanligt hyfs att man kan vara lite mer trevlig mot sin medmänniska! Men jag hejja då i af så jag ha ingen ångest så är jag uppfostrad iaf!   


Sov gott mina vänner!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Therese

19 juni 2010 07:13

Hahaha, Linda glöm nu inte att vilan är minst lika viktig som träningen av dig själv :D

Trist att de inte hejar. På Friskis är de faktiskt ovanligt trevliga. Det känns alltid bra att komma dit. Folk hejar och känner igen en. Men då har ju jag inte varit upp i gymmet. Kanske är annan stämning där?

 
Ingen bild

Jeanette

19 juni 2010 08:20

Men kanske jag skulle ta mig i kragen och hänga på några dagar i veckan. Har ju sagt i snart 10 år att jag ska börja träna... Skulle ju verkligen behöva det. Nåja, till veckan är det fullt upp med jobbresor och Midnattstrav, men sen kanske man skulle börja sitt nya liv :-)

 
Ingen bild

Jeanette

19 juni 2010 19:07

På tal om regn, Tardee såg vääääldigt nöjd ut i sitt lilla hus. Och så kunde han pussa lite på "Ester", fast hon tjöt då som en stucken gris :-)) Och troligt söt nordistjej som Orujo fått napp på. Kan inte bli annat än ett toppenfint föl!

 
Ingen bild

Linda Calissendorff

20 juni 2010 01:07

Hihi ja tänkte han skulle få en lite bättre hage så hans kan torka upp så kan han få en större hage sen,han ha ju de värst av alla stackaren...

 
linda-li

linda-li

20 juni 2010 13:41

Det ska tydligen bli en skitsommar, iaf den första halvan...:( Var glad att du har 2:a semesterperioden, min lär ju bli blöt......:(
Att vissa inte ens kan hälsa ser jag som ett osäkerhetstecken många gånger, dom blev väl helt enkelt rädda för den svarthåriga bönan;)

http://linda-li.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Linda Calissendorff

20 juni 2010 15:43

Haha den svarta bönan?! Ja varför inte kanske passar mig *ler* är du då den blonda bönan? =)) Ska nog lura med dig oxå så småningom ska bearbeta dig långsamt så du inte förstår vad som händer *skrátta*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se