Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 20 juni 2010

Jag skulle inte men gjorde ändå...

Av Linda Calissendorff - 20 juni 2010 15:44

Oki jag erkänner satt nog för de mesta av dagen i går å kika på Tv från Viktoria & Daniels bröllop trots jag igentligen inte bryr mig men de är lite faccinerande ändå att de är trots allt en vanlig enkel kille som gifter sig med våran kron prinsessa!  

Hela deras liv är ju en total motsats till ens eget liv och jag skulle inte vilja byta i längden för de ha de nog inte så lätt alla gånger...

ska vara deras förmögenheter då man skulle vilja ha en del av *ler*

Men måste säga att fy fan vilken person kemi de ha dessa två!

De fullkomligt lyser kärlek om dom och hans tal i går  till sin fru var ju helt tår drypande så till å med jag släppte en tår!   


Konstigt de där att vissa personer man träffar kille/tjej så är de bara en sån där dragnings kraft som man bara får med vissa,de är som sagt faccinerande att två människor kan klicka så där bara som om man känt varandra sen förut, men inte gjort de ändå!

Ha stött på sånna tillfällen några få gånger i mitt liv och Linda-li är en av dom hon är som min andra hälft på nått vis,vi lärde känna varandra genom att hon ville testa min nordis som jag var tvungen att hitta ett nytt hem till och på den vägen blev vi kompisar å när vi prata första gången så var de som vi inte gjort annat så häftigt att vi klickade så på en gång!   

Finns nog ingen i mitt liv som jag ha pratat så mycket i telefon med  som med henne! *skratta*

Vi upptagna kvinnor hinner knappt träffas med varandra så telia tjärnar nog en hel del på oss skulle jag tro med timtals långa samtal dag som natt!  


I dag ha jag slappat hela dagen framför en bra film ha behövt vila upp mig denna helg var i väg å träna i går men de gick segt...så i dag blir de en skogs promenad ute med doggarna å förhoppningsvis kommer Linda-Li ut å håller mig sällkap i  skogen så vi kan sjunga bort alla björnar... De är väl fan att man ska vara så rädd för dom så man knappt kan ta sig ut,tycker de finns för många av dom som sagt vill inte stöta på en arg mamma som äter upp mig...  


Have a nice day friends!    
ANNONS
 
sofia

sofia

20 juni 2010 17:31

Har du hittat en "bästis" så var rädd om den! Jag tror jag blivit lite "killigare" med åldern och har ingen "riktig bästis" tänker ofta på sången vi sjöng i 9:an "att mötas & skiljas är livets gång.....& så fortsätter den...........& jag hoppas att vi ses igen.....

Vartefter man går i livet så stöter man på nya människor:)

http://www.stallneshime.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Linda Calissendorff

20 juni 2010 19:15

Jag lovar är rädd om henne *ler*
Ja tror att om man träffa dom som man gick i skolan med så visst roligt men de är ju inte som när man var i den åldern man ha ju liksom mognat med åldern så de blir inte desamma tyvärr... ;0)

 
Ingen bild

linda-li

22 juni 2010 12:49

Ja, vilken tur att vi träffade varandra, inte lätt att skapa täta nya vänskaper i vuxen ålder

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se