Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 22 juni 2010

På stan i dag för omväxlingen skull =)

Av Linda Calissendorff - 22 juni 2010 22:30

Jag är absolut ingen människa som ränner på stan om jag INTE måste och i dag så behövde jag inhandla nya träningsskor då jag nött ut mina förra! Hitta ett par skit sköööööööna på halva priset rea så de fick bli dom här!

 

Lite tjejigt med rosa men kanske dags man "tjeja" tills sig lite då!   


Robban ringde till Huddik i går å fråga hur de gick å då hade de seminerat henne på ett ägg som var 4,9 cm stort så de hade hon släppt så nu blir de koll om 17 dagar så bara hålla tummarna....

Han sa även till om att vi ville ha dit en hovslagare som skulle gå igenom deras hovar å de var tydligen lite besvärligt men vi som kund ha rätt att kräva de när de är vi som ska betala så de fick vackert fixa de och att hovslagaren skulle ringa oss när han var där så man vet de blir gjort så de inte bara säger att han varit där fast han kanske inte gjort de...Lita inte ett dugg på de där så man kan inte vara för noga som sagt!   


Fick ett roligt samtal i dag från en tjej som hade köpt ett arab sto som vi hade här på betäckning förra sommaren som av nån anledning inte ville bli dräktig så förra ägaren sålde henne för hon kände de var meningslöst med ett sto som hon ville avla på men inte tog  så hon sålde henne helt enkelt.

I af så visade hon sig nu ha mjölk för fulla muggar i juverna så tjejen ringde mig å ville veta när vi sist betäckte henne så de kunde utröna om de är nära i så fall inför fölning och de visade sig vara sista gången i 14 aug så de är ju minst 2-3 veckor kvar i så fall... Men de märkliga är att Pia som ägde henne förut hade kollat med ultraljud efter 17 dagar efter sista betäckningen, men hon hade ingen forsterblåsa som de kunde se så antingen missa dom de helt eller är hon skendräktig men de tyckte hon hade magrat ur över rygg & revben men hade en stor mage så de hade ju ridit henne nu 5 dagar i veckan och dragit ner på maten då hon inte blev smalare...

Så de kan ju vara så att hon faktiskt ÄR dräktig å de hoppas vi ju givetvis på så klart!   

Ska bli spännande att se hur de blir som om de är nån som vill ut snart eller om hon som sagt gått å blivit skendräktig!


Candela som var här hade visat liiiiiite symtom på brunst 1 dag men sen inte blivit nått mer så hon ska på koll i veckan så nu håller vi tummarna för hon brukar vara som en klocka precis på 21 dagar så kommer hon in i en ny brunst så nu ha de gått 5 dagar över så hoppas hoppas!!!!


De nya stoet som anlände förra veckan ska vi spruta med PG i går, men fick inte tag på Anna vetrinären så hoppas jag kan åka förbi i morron och att hon är på semistationen så vi får henne att börja brunsta hon ha inte visat nått intresse till Orujo....

Men han tyckte hon var vacker så han tände på alla cylindrar på en gång han bara se henne *ler*


Nu ska jag ta en kvälls prommis med hundarna efter man ha jobbat i kväll alltid skönt att rensa ur huvudet efter man kommit hem! =)


I morron blir de banan med Wilmer ska bli roligt och se hur han beter sig nu med ny fixad mun och gummibett! Jag hoppas på de bästa!  


Manaña på er! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se