Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 28 juni 2010

Grattis till alla kallblodsänglar!

Av Linda Calissendorff - 28 juni 2010 00:43

I går eftermiddag så fölade Wilmers mor-mor (Pia Hulteby) och ut kom de som på beställning ett sto föl som kommer bli musblack med fuxgener i så nu ha de fått nått att avla vidare på för bevara blackarnas färger i framtiden!   

Kika gärna in på www.kallblodsangel.se och de den bedårande tösen!

Vacker som en dag med glosögon+ål+choklad doppande öron så hon är helt PERFEKT!   


Så bara gratulera till deras projekt som kommer gå lysande i framtiden med denna tös! 
ANNONS
 
iselin

iselin

29 juni 2010 07:31

Ja, det var verkligen kul att det lyckades och att det blev ett sto. :) Är sjläv glad i udda färger, och hade gärna införskaffat ett skimmel kallblod om det fanns... var nära på att köpa ett sto med gen för blått som det hetar, och var inne på att betäcka henne med H.G.Balder som också har det bakom sig, men sen hade hon exem och han är ju sabelbent, så jag chansade inte då jag gärna vill ha så friska, rättstälda avkommor som möjligt.. Men tycker det är beundringsvärt att det finns slika ildsjälar som dessa, och önskar av hela mitt hjärta att det lyckas dem klara bevara färgen. :)

http://www.lundfrigg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se