Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 30 juni 2010

My kind of guy! =)

Av Linda Calissendorff - 30 juni 2010 00:20

I kväll när jag var ute med Wilmer hemma på mon så precis när vi passerade tågbron så tyckte jag att jag hörde nått konstigt visslande ljud som kom närmare å närmare...När vi passerat under där man är som närmast tågbanan så kommer de ett tåg i full fart så jag vart skit rädd var inte alls bredd hann tänka att nu lär de bära i väg när jag körde honom odövat,men han lyfte lite på huvudet men brydde sig inte ett dugg! Vilken häst jag ha endast 2 år å är så lugn och stabil i psyket!  

De här är första gången han möter ett tåg de är detta man bävat sig för läääääääänge nu men nu vet man att de är lugnt för hans del de blir nog värre med Kristallen är jag rädd...


Ville bara skriva å berätta vilken pärla vi ha!!!   


Natti natti!

 
ANNONS
 
Malin

Malin

30 juni 2010 18:11

Låter som en cool kille! Underbart att ha en sån lugn och trygg häst!! =)

Syns på söndag. =)

http://www.minridtravare.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se