Stall Ardbeg

Alla inlägg under juni 2010

Av Linda Calissendorff - 10 juni 2010 23:25

Av PRE bebisar i dag!   

Estepeña var sugen i dag så vi testade att betäcka med Orujo och innan hon skulle ställas vid betäcknings stället så var hon helt galen att få komma ur hagen för en stund!!!   

Hon hoppa jämnfota å sprang runt som en galning på en volt,trodde aldrig vi skulle få henne att stå stilla så de skulle kunna gå att sätta språnglinor på henne men till slut så var hon lugn!

Så de gick bara fint sen men tror han ha väntat länge Orujo på detta tillfälle för han ha aldrig hållt på så länge förut! *ler*

Han ville inte kliva av henne så hon är nog lite speciell för honom!   Kanske känner detta är av samma ras vad vet man!


Nu måste jag sova blir tidigt i möra ska upp å jobba....


Sov gott alla där ute!   

ANNONS
Av Linda Calissendorff - 10 juni 2010 20:12

Ha haft mitt första pass på Step In i dag å de var skit roligt!   

Körde lite konditions träning runt 40 min först på gå bandet å trapp maskinen så man fick upp pulsen lite sen blev de styrketräning på lite olika maskiner så nu ha man fått ett eget personligt program som jag ska följa så ska bli kul att se reslutatet om några veckor ska köra minst 3 gr i veckan å se att jag hinner/orkar med de först!


Ha nyss kommit in från en prommis doggarna på mon med Tardee och Jeanette,så nu är mina ben lite trötta måste jag erkänna jag är lite intensiv när jag börjar men denna gång ska jag banne mig visa att jag kan fortfölja de jag börjat på!   


Ska försöka ta mig ut med wilmer i dag men får se om orken fins över för de annars får de blir i morron då man liks ha en vilo dag efter jobbet ska bli tråk väder ha jag hört men man är inte gjord av socker så de ska nog gå bra de med!   


Ha en bra kväll!   

ANNONS
Av Linda Calissendorff - 7 juni 2010 23:58

Nån som är sugen att haka på när de kommer till stora ö-vik??!!      


Av Linda Calissendorff - 7 juni 2010 23:37

ME LIKE, både killen som sjunger å låten! Shit vilka minnen man ha till den här låten i sina unga dar....   

Å han kan gärna lägga ner mig på en bädd av rosor! LÄTT!!!   

Av Linda Calissendorff - 7 juni 2010 17:53

Man ska ha tur i bland!!!!!

Robban ringde å skulle kolla om Per i timrå hade nån återbuds tid som vi kunde ta denna vecka så slipper vi vänta en vecka extra på att få komma ner så precis när han ringde så var de en som lämnat återbud å jag kan säga kö listan brukar vara lååååååååång så vi hade enorm tur bara där att få kommer redan på torsdag!

Men så i EM så ringde deras underbara assistent upp å sa vi fick redan komma i morron om vi ville så klart vi ville de så i morron drar vi ner till Per för att hitta vad som stör Kristallen fram!   

Han om något kommer garanterat hitta problemet är de nån jag lita på så är de han!

Så nu blir de nog vila 2 veckor för de verka som sagt de är kotorna som spöka, så lika bra få de gjort på en gång ingen mening att vänta till hon får mer ont då kanske man måste spruta om 2 gr...


Nu ha vi betäckt klart Candela som var här på besök så nu hoppas vi Orujo ska ha fixat en liten bebbe där inne till 16 dagas kontrollen! Jag håller alla tummar jag har!   

Fick ett smickrande erbjudande från Norge att de ville ta dit han som avels hingst då de inte fanns nån PRE hingst i närheten och de var flera som ville ha honom på sina ston så de är nått att fundera på jag vet inte om ja vågar släppa kontrollen på honom bara så där när man inte känner folket så jag ska ta en allvarig funderare.... Han måste bli hemma denna sommar eftersom Estepena och ev Candela kommer tillbaka om hon inte ha tagit denna gång så kan de vara svårt att inte ha han hemma!   

Sån här gång skulle man fått haft en semi station som kunde tappa honom å skicka över de hade vare så jäkla mycket enklare så.....

Men vem ha sagt de ska vara enkelt??!!


Ha en bra dag!   Av Linda Calissendorff - 7 juni 2010 17:43

Läste just på solängets hemsida detta:


Efter klagomål från ett flertal ekipage kommer hästägareföreningen
att skärpa kontrollen av farterna i provloppen.


De som inte håller tempot i de olika utskrivna loppen kommer att bötfällas alternativ stängas av.
/Hästägareföreningen.


De var banne mig på tiden!!!

I helgen var vi ju där och i de jämna 28s loppet så öppnades första 1000m på 1,23 sista varvet gick på 1,22 då fatta ni hur jäkla fel den som låg i täten gjorde å hörde de var en av proffs tränarna å de är skam på torra land tycker jag...

De var en 3 åring som var ute i provlopp för första gången som hade gått som fortast 1,30 som sprang väl för livet för att haka på de andra som stack i väg så jäkla schysst gjort hade de varit min häst så hade jag blivit skogs tokig som de heter!   

Helt sjukt de ska vara med i ett jämnfarts lopp på 28 då kan de vara med i 24s loppet i stället för förstöra för alla andra!

De är som de gör de för jäklas för ett proffs ska väl kunna klocka eller? Nån hade väl sagt åt personen att de gick för tok för fort men han hade svarat- jaja lite nochalant!

Fatta fan inte hur de tänker vissa på banan man blir rakt mörkrädd....


Av Linda Calissendorff - 6 juni 2010 12:28

Ha en gåta som jag aldrig hitta svaret på å de är var i hela H**vete

tar edwin sockar vägen??? Jg ha köpt MINST 40 par sockar inom loppet av några månader ändå finns de banne mig bara omaka par?

Jag fatta inte vars dom försvinner måste finnas en HEL hög NÅNSTANS i huset.... Jag blir  galen snart!  


Sen dessa äkliga bladlöss som är ÖVERALLT på kläderna som man hänger ut å sen ha man fullt på en själv ja de är ofraliga men jag hatar känlsan att de "går " på mig! *äcklad*   


Nu ska jag fara å hämta hem mammas hund som ha varit på ett nytt ställe för de skulle kunna se om de kunde ha han men så blev familjens pappa allergisk mot honom så nu måste han hem igen...

är de nån som vill ha en fin familjehund så hojta till!    

Han är korsning mellan Jack Russel & Dansk svensk gårdshund en halvbror till våran Dogge!   


Have a nice day!Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se