Stall Ardbeg

Alla inlägg under juni 2010

Av Linda Calissendorff - 5 juni 2010 18:10

Wilmer hade inte en bra dag i dag...

Han var väldigt irriterad i munnen sa Pelle efter körningen,så fort han tog i honom så körd han upp huvudet och galoppera....

Kan vara tandfällningen för han ha ju  inga vargtänder kvar men de är väl bara fara å kolla hur han se ut i munnen som sagt tills nästa gång! Han travade runt på 2,29 så de hade gått betydligt bättre om han inte galoppera i mellanåt för detta problem men de är ju som de är nu bara försöka hitta problemet...

Hans mamma var super känslig i munnen hon kunde endast gå med rakt gummibett annars gick de knappt köra henne så kanske denna kille ha liknade problem som sagt man kan ju testa köra med ett nästa gång å se i skogen om han tycker de blir bättre eller sämre!   


Kristallen som man hade trott på förhand skulle bara skita i att ta i grejorna med tanke på brunsten överraskade rejält när Ronny körde ett banjobb i dag för kolla om hon går kval tider!   

Han körde första varvet på 1,25 sen avsluta han resten på 1,22 så de blev ca 1,23 hon gick så de var toppen bra hon hade inga tendenser att inte ta i men han sa hon gör inte mer än vad hon måste men de tyckte han var positivt så hon inte är stressig i af,sen var hon ju själv på banan så de gjorde hon jäkligt bra!    

Hon låg efter 15 min på 75 i puls så nog är hon väl tränad för uppgiften nu nog! Men hon for å hacka lite fram just i kurvorna sa Ronny ,så vi prova böja i hop kotorna å hon reagera lite då så blir nog att spruta upp henne innan vi kvala så hon är fit for fight sen när hon ska starta!

Hon ha gått rätt tuffa 2 månder med intervaller å banjobb så inte konstigt om hon känner av nånstans och jag är mest glad att de inte är framknäna som spökar utan kotorna i så fall så de där fixa nog Per till när vi ska ner till honom,hoppas vi kan skjuta fram tiden till denna vecka vore ju kanon att få de gjort så snart som möjligt!   


Nu ska jag vara social med morsan när hon ändå är här å hälsa på!


Bye Bye!   ANNONS
Av Linda Calissendorff - 4 juni 2010 19:46

Ha fått fixat ett tränings kort på Step in så nu JÄKLAR ska de börja tränas är super laddad som aldrig förr så ska bli skoj att kunna börja till veckan att dra upp tempot lite!   

Men tror jag håller mig till de tider ingen annan är där så man slipper allt folk när man ska testa av grejorna å så man inte åker baklänges på löpbandet *skratta*


Kristallen är konstigt nog tok brunstig IGEN??? Var ju mindre än 1 vecka å 4 dar sen hon brunsta som en galning när vi var på kliniken... Så less man blir på henne!

Hade bokat in ett banjobb i morron efter provloppen så frågan är hur taggad hon är nu för de,säkert inte ett förbannade dugg den Kå**a  häst skrället!    

Måste kolla allvarigt på de där å sätta in en kula i livmodern detta går ju inte att ha en häst som inte ta i när de är brunst jag vägra ha de så jäkligt när de kan finnas hjälp att få...

Lade på henne gröna sulor fram för hon verkade så ömfotad men hon reagerade inte nått när Janne tryckte på sulorna,men hon kanske gillar smärta då man är brunstig vad vet man?!

Lite av en sadisktisk häst man verkar ha i så fall!  

(där stämmer inte sådan matte sådan häst i af)   


I morron är de wilmers tur att fara på 2 åring serien så hoppas de ska gå bra man kan säga tur man ha pelle som kör med tanke på han trampat av sig en sko jävel just i dag å hitta den inte heller... 

Så tur man ha en hovslagare som kör så de fixar han innan värmningen som sagt!   


Så håll en massa tummar för oss i morron de kan behövas!


Ciao Bella!   

ANNONS
Av Linda Calissendorff - 2 juni 2010 20:43

Dels så ha man slutat fylla år när man passera 25 år men liks förbannt så tickar åren på...  Om man bara kunde vrida tillbaka åren till man var 20 år igen,de var tider de man var vild å galen!   

Nu är man närmar man sig 40 med stora steg *huga*

Så tacka alla ni som lämnat grattis hälsningar på fejjan och skickat på mobilen! =)


Jag ha börjat köra GI  kost igen så nu ska kärringa komma i form till beach 2011!  (Man måste vara ute i god tid) *skratta*

Jag ha gjort de tidigare å de är nått som man alltid håller sig mätt på och man får äta massa gott förutom socker & kolhydrater men de kan jag lätt leva utan bara man kan frossa i kött å sallader mm.mm

Nu är de den 3;je dagen å huvudvärken börjar göra sig påmind man är trött som fan å socker abstinensen börjar göra sig påmind,men bara härda ut i morron är de bättre de vet jag av erfarenhet så bara sparka sig  baken!   

Man blir sååååå pigg av att äta GI och jag ha känt mig slö å oinspirerad länge nu som sagt så nu jäklar!

Så är nån sugen att börja promenera med mig så hör av er jag vill så gärna ha sällskap så man ha nån att surra med på vägen,allt blir så enklare då!   


Nu ska vi ut å betäcka Candela igen nu är de slut tampen på hennes brunst så nu hoppas vi på en liten Orujo bebbe i magen inom en snar framtid!!!   


Så ha de så gott alla i kväll! =))

Av Linda Calissendorff - 1 juni 2010 17:10

Kristallens lillebror  kom 3:a efter sin kasteration de andra starter ha han tyvärr mest galopperat bort p.g.a störningar medans han var hingst! Så nu var han först från de andra tilläggs hästarna så sergern kanske är nära nu!   


Roligt att hennes helbror visa lite framfötterna han med då hoppas vi att hon ska göra de med snart!    


Nu ska jag snart på Sleipner möte sen blir de bio för att de sex and the city med Linda-Li!   


Ciao!

Av Linda Calissendorff - 1 juni 2010 00:44

Orkar inte skriva nått så lägger in en snutt av en söt kis i från american Idol i stället!   Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se