Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 12 juli 2010

To day is the day!

Av Linda Calissendorff - 12 juli 2010 09:35

Äntligen måndag tror de är första gången man ha längtat efter den dagen men nån gång ska de vara den första!   

I eftermiddag drar vi åter till sundsvall och hämtar hem Victor som kommer då fått tänderna & blivit ny skodd av den duktiga

Martin Ondrasek!  Kunde inte bli mer perfekt att man fick att gjort på samma dag så han kan få ta de lugnt här nån dag innan man kan ta en tur med han på mon!   

Ska bli så spännnade att se hur han är att köra de sägs att de ska kännas sån skillnad på en som ha travat in en hel del pengar mot för såna vi haft förut som knappt varit startade och de kan jag förstå de är ju mera klipp i steget kan jag tänka mig när man släpper på dom en bit!

De är ju första gången man får prova en sån skön travande kuse!   


Nu ska jag passa upp morsan som snällt sitter barnvakt medans vi åker de kommer bli fruktansvärt varmt i dag de är ju lite jobbigt för stackarn när han blir nog svettig på en resa på 2 mil till Per...


Kommer bilder sen i kväll! =)


Seeeeeeeeee you!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se