Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 23 juli 2010

Hur man än vänder å vrider ha man röven bak!

Av Linda Calissendorff - 23 juli 2010 19:27

Ja man sluta aldrig att förvånas inom häst världens människor!

När man ha en "kass" häst så pratas de om de

-Hur man kan lägga ner tid/pengar på en sån häst?!

Köper man en dyr som travat in en hel del pengar så blir de samma fenomen fast åt andra hållet!

Är aldrig människorna nöjda?!   


På solänget sprider sig skvaller rätt fort HA man märkt och jag ha som sagt fått höra en  hel del genom åren så klart man vet att de surras kring stallen om både ditt å datt!

Folk som tror sig veta hur man träna sin hästar,hur mycket pengar man ha eftersom man ha många hästar,hur man hinner med ALLA hästar mm.mm (Listan kan göras oändligt låååååååång)


I går var vi inne på banan med Victor och när man knappt kommit hem så ha skvallret gått att vi var in på banan och de hade gått fort på banjobbet susanne körde,inte konstigt då folk sitter och klocka av honom i bilen...

Ja man slutas aldrig förvånas varför kan inte folk bara vara glad för ens skull och vara glad att de kommer fler hästar inom solängets tränare de är väl banas välfärd vi ska sikta oss fram på eller strävar inte alla dit?!

Jag är lika glad för alla ekipage de går bra för på hemma banan för de är ett positivt steg för våran hemma banan som legat risigt till ett antal gånger!

Nej fy fan säger jag åt den svenska avudsjukan den finns de som sagt gott om, vore roligt om folk kunde komma fram och vara nyfiken på ett ärligt sätt istället för de ska surras mun till mun men de är den lättaste vägen oftas! Tråkigt men sant!   

De lustiga är att de flesta är så upp i sig själva kan knappt prata om nått annan är just deras häst/hästar ta och stanna upp och fråga om hur de går för en annan människa för en gång skull!

Då mena jag inte bara fråga i förbifarten "bara för att"  UTAN verkligen fråga för att man bryr sig!

Så självupptagen kan inte alla vara och jag känner några få som inte är de så tur de finns några normat folk oxå som är som medmänniskor ska vara!



Nu bryr jag mig inte så vad folk surra om så de är ju roligt att de ha nått att diskutera i fika rummen,alltid reta de nån och de är faccinerande att de är så många även den man minst ana i sin omkrets!


Vi är fan värda att ha en fungerande starthäst efter 6 år av dvs misslyckanden så ÄR de bara!!!


Nu ha jag fått sagt mit,t så nu ska jag ut med Wilmer innan min svärmor anländer hit!   


Bye bye!

 
 
sofia

sofia

23 juli 2010 20:20

*leer* ja du då skulle du veta i dag då vi var inne på banan då piper det till i T´s ficka på mobilen. "Ni trimmar häst i dag" nåt i den stilen stod det i smset.

Den som skickade smset var 2,5 mil bort typ. Hahahaha då är det en som var på banan som skickat sms eller ringt till den personen som sett (såg oss) oss på banan.

*leer stort* hehehe man måste vara väldigt intressant som person, man får väl se det så;-)

http://www.stallneshime.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Jeanette

23 juli 2010 21:02

Trist är det med sådana missunsamma människor. Men tänk så här, om de vill gå och vara avundsjuka, fundera och surra, så är det deras problem och deras val av vad de lägger SIN energi på. Energi som de kunde ha använt till något konstruktivt med sina egna liv och sina egna hästar.

Du som är en klok kvinna, lägger din energi på dina hästar och dina nära och kära. Låter ingen energi gå åt till att fundera på dessa stackare "i branschen" som inte har annat för sig...

Kram och keep up the good job!

 
Ingen bild

cattizstattin

23 juli 2010 21:59

Det är sig likt på Solänget hör jag. Där pratas det bakom knutarna för jämnan. Ena sekunden var folket så gó o gla i någon för att i nästa tala bakom ryggen på dem. Det är tråkigt med massa snack som ofta ändrar mening från mun till mun och tragiskt nog så drar det ner solänget oerhört. de jobbar emot varandra istället för med varandra..

 
Linda Calissendorff

Linda Calissendorff

23 juli 2010 22:32

Cattiz: Ja visst är de höjden av falskhet de kan vara sååååå in röven på en så man står som handfallen och fundera på -Ha dom slagit huvudet eller nått? Sen när man går ut så spyyyyyyyyyyyr de galla över en!
De flesta ha en räv bakom örat och om man våga sticka ut så är de RENA katastrofen som sagt! Sköt ditt och skit i andra verka vara verkligen inte stämma på änget!
Som du säger de är banan som blir i dåliga dager och så ha de nog alltid varit tyvärr...
På Dannero tycker jag folk ha varit trevliga och kommer fram och pratat! =)

Sofia: Ja du se de är ju så tragiskt nyfiket att ens skicka ett sms för man ska på banan och träna ;0)

Jeanette: Ja du vet att jag inte bryr mig men måste bara uppmärksamma "de som snacka" att jag vet om de *ler*

http://www.lillbumsan.bloggagratis.se

 
Petra

Petra

24 juli 2010 00:30

Det är samma sak inom westernvärlden. Många av de som inte tävlar själva hackar på oss tävlingsryttare. För det är ju så enkelt för dem att sitta på läktaren och hacka och vara duktiga och se alla fel som vi gör, men de vågar inte rida för publik själva! Och när jag vann med min gamla fjording Donna, då viskades det om att "herregud, det var en fjording som vann..." Ren och skär avundsjuka. Just det där bryr jag mig inte så mycket om, men det är värre när det blir rykten. Någon kläcker ur sig något och rätt som det är så har en klubb, en tävling eller en tävlingsryttare fått dåligt rykte, helt utan anledning! DET gör mig förbannad, att amatörryttarna pratar om saker de egentligen inte vet något om och lyckas sprida det hur långt som helst.
Gudskelov har det inte hänt mig, men jag har hört en hel del dumma saker som det inte har funnits en gnutta sanning i. Fy för oss hästmänniskor...

http://www.donnaochkatla.bloggplatsen.se

 
linda-li

linda-li

24 juli 2010 09:12

Ja, det är fantastiskt vad människor lägger sin energi på...... Ju mindre vissa vet, ju mer tycks de veta....

http://linda-li.bloggagratis.se

 
Ingen bild

catrin pettersson

29 juli 2010 09:28

Tyvär så är det så på dom flesta småbanorna, som kattis sa så är det ingen bra reklam för solänget. sen är det mycket gnäll på allt överhuvudtaget på solänget , aldrig någon som är riktigt nöjd , det är inte bra, solänget pratas ned negativt , det är mycket som måste förbättras , men alla måste hjälpas åt annars kanske vi inte har nån bana kvar, kanske även det skulle stå lite mer i ortstidningen, tex lite reportage, inte bara om dom som når framgångar , utan även dom som kanske inte får fram direkt nån vinnare utan ändå brinner för sina hästar, alla har inte möjligheten att köpa dyra hästar men lägger ner minst lika mycket tid , om inte mer

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards