Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 27 juli 2010

Konstig känsla...

Av Linda Calissendorff - 27 juli 2010 21:41

Att nästa vecka ska Wilmer premas och Victor starta om han kommer med men de rkna jag med när han ha 450 poäng så ska han banne mig göra de! =)

Från att inte ha nån häst till att prema och starta samma vecka med 2 dagar i mellan, de är både skiiiiiit roligt som man håller redan på bli så nervös att man mår lite illa *skratta*

Bra de när man ska vara en lugn matte åt Victor så de blir nog han som lugna mig är jag rädd!   


Wilmer blev den enda som skulle premas den dagen men kanske lika så bra då han är som bäst ensam på banan så blir de inga störningar av annan häst! Han är så cool så han behöver inget stöd av nån annan häst utan han är trygg i sig själv å de är SKÖNT!   


Victor ha lufsat i skogen med "tårtan" och Jeanette så de ha varit ut några gr nu och victor är så lugn och nöjd trots tårtan ha haft lite vind under hovarna så ha han inte brytt sig ett dugg,de hade mött en cross som han inte heller brydde sig nått om så de är skönt att han är tillfreds med livet här på ranchen!   

I morron blir de lite intervaller på banan för att vässa lite innan starten nästa vecka han ska få gå 2 st intervall jobb innan onsdag så får vi hoppas de räcker med de som förberedelse inte lätt när man ha en ny häst att veta hur de lagt upp de tidigare utan jag kör på min känsla så får vi hoppas de faller väl ut!


Såg ett lopp i från skellefteå i går som var stängt vid 300 tusen och de skulle ha varit perfekt för honom att starta i de gick inte så blodigt fort heller men de är den lååååånga vägen som är så dryg...Man ska veta man ha en god chans till pengar om jag sätter mig å åker dit de tar ju en evighet innan man är hemma igen,de blir ju över 50 mil tur & retur...  


Tess ska på koll i morron igen för se om hon är på väg i brunst de borde hon vara så vi håller tummarna att hon ska vara betäckningsbar innan slutet på veckan!   


Nu ska jag ta å ge mig i väg ut för både Wilmer & Victor ska få lite massage och lite mys innan de är dags att natta dom!


Sooooo long!

 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

27 juli 2010 23:17

Jag hoppas och tror att det kommer gå kanon med båda flygmaskinerna! :D

http://sandradamgren.blogg.se

 
linda-li

linda-li

28 juli 2010 09:08

Nervositeten är jobbig, jag vet, ta med en spypåse;) Mycket roligt och spännande!

http://linda-li.bloggagratis.se

 
iselin

iselin

28 juli 2010 20:34

Oj, va roligt!! :) Håller tummar och tår för er, det går säkert KANON bra för båda.... :) Kanske man även kan se Victor på ATG live?

Kram,kram

http://www.lundfrigg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se