Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 24 september 2010

Finalen!

Av Linda Calissendorff - 24 september 2010 22:08

I morron är de sista träffen för 2 årings serien och de känns faktiskt skönt när de ändå bara häxat för oss i varje lopp de ha varit nått varje gång... Så han ha gjort de bra ändå Wilmer man önska han fick ett bra lopp i morron som avslutning de är han värd! =)

Tar nog med Victor in samtidigt i morron, nyttigt för han att bara stå i boxen och se att de inte blir tävling så kan jag köra han i några intervaller i morron när vi liks är inne,ska bli skoj å känna om de är nån skillnad efter Sune fixat ryggen på honom men de kan ju ta tid som sagt men ska analysera å kolla hur han rör sig som!   

 

Tråkigt nog så hann bara jag å Linda-Li köra tillsammans 1 gång för Nalle är nu behandlad p.g.a en svälld has som han fick problem med men hoppas han är fit for fight nästa besök så kan vi fortsätta med intervallerna de är nyttigt för Victor att ha en kompis med sig så han lär sig slappna av bland andra hästar de är bara positivt för honom! =)

 

Nu ska jag ta in de blöta hästarna som stått ute hela dagen så de vill nog komma in och sova gott inne! =)

 

 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Madde

25 september 2010 09:07

Nu börjar man få ordning på torpet så vi kan börja fara ner på banan så vill du ha sällskap så finns det =))

Linda Calissendorff

25 september 2010 16:54

Låter kanon de! =) Blir till veckan på tisdag nästa gång!

 
Ingen bild

offersfrun

25 september 2010 17:42

Kom ihåg vad pappa sa åt dig om intervallerna....
Värt att pröva och lyssna på gammgubben=)
Vi var på flexlopp på begsåker och kom 4:a. Han blev tyvärr instängd och kom inte ut, men vilken häst! Han hade öronpropparna kvar och var knappt anfådd när han kom in! Nästa flexlopp då jävlar tar vi dom!!! Han sänkte sitt rekord igen till 16,8 på slaskbana.
Må så gott och lyssna på pappsen! Kramis=)

Linda Calissendorff

25 september 2010 18:43

Haha tror att han tjuv träna fast han inte erkänner de,du hörde ju vad han sa att han fick lufsa vilken fart han ville på banan de brukar gå undan finns ingen som är lugn där inne som tävlas ;0) Victor går bara intervaller 1 gång/veckan så nått måste han träna resten får han mysa runt med Sandra ;0) Han ha aldrig känt så fin som i dag! Så helt fel kan de inte vara! Säger de igen han är en tur gubbe så är de skulle jag göra så skulle hästen dö av andnöd efter vägen i loppet! Grattis till ännu ett bra lopp märks han trivs hos er! =))) Kommer bli en kanon de där ska ni se! Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se