Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 7 november 2010

Ha inte haft lust...

Av Linda Calissendorff - 7 november 2010 13:45

Att skriva så mycket på sistone...

Men de som ha hänt är följande:


*Wilmer fick en infektion efter kasterationen så han står på en behandling av pencillin,hippotrim,metacam så nu ska vi få bort denna skit...

Gunnar kom upp i från sundsvall för att kolla och skära upp såret igen,han är verkligen en toppen vetrinär =)


*Orujo är ute på annons eftersom jag inte ha tiden som han krävs för han ska må bra och de ha varit dåligt med intresse på han som hingst till ston så känns som man står med en dyr häst till ingen nytta,bättre han kommer till en som vill träna & tävla de är vad han skulle må bra av.


*Ha skiljt på Hilda & Wilda nu så nu ska vi testa börja köra henne framför vagnen ett tag så hon kan gå ner lite i vikt hon är som en spärr ballong så nu blir de hård bantning innan nästa lilla hingst/sto kommer till våren förhoppningsvis.


*Ha anmält Victor till ett punkt 21 i umeå den 18/11 som vi hoppas han ska komma med i,sen blir de ev solänget om vi kommer med där oxå.


Så de händer lite grejor här när de går nån vecka som sagt! ;0)


Ha en bra dag de ska jag ha!   

 
ANNONS
 
Ingen bild

karin bäckborn

7 november 2010 21:32

Ånej. Vad tråkigt. Jag försöker sälja in honom till varje stoägare jag känner för betäckning. "Vacker trevlig hingst med lättsamma och härliga ägare i bjästa".
Åh jag skulle vilja ha honom!! Fast det blir ju ganska krångligt med en hingst, och dyrt.

Linda Calissendorff

7 november 2010 22:08

Ja jag ha velat fram å tillbaka hur man ska göra men finner ingen ork till att rida honom,jag är så slut på kvällarna efter alla hästar som ska in,mockas,fodras så jag känner att börja jag inte sälja bort nån så kommer jag att tappa intresse tyvärr...Lär ju ångra mig flera gr men de är som de är man kan inte hinna med allt.... Tack för du ger han reklam ;0)

 
Annica

Annica

12 november 2010 20:19

Hoppas du i alla fall får en någorlunda bra helg utan skador och skit !
Kramar

http://djurenpalandet.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se