Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 7 november 2011

Tjollahopp! =)

Av Linda Calissendorff - 7 november 2011 20:40

Var ute i tid i morse och körde Wilmer på mon å de är ju fantastiskt att de är rena sommar vägarna i skogen fast de är snart mitten på november!

Me like a LOT! =)

Vi håller bara på med motions körningen nu så får Ricky sköta snabb jobben sen framöver mot våren,han tycker de är mest roligt att köra fort... :P

Efter kasterationen i fjol som han fick såna komplikationer av som sned musklad och rejält framhalt på höger framknä så är han behandlad och ha idag inga som helst kroppsliga problem så tror han ha varit störd av den där testikeln som låg fel så tur vi tog beslutet att inte ha han som hingst hade aldrig gått med facit i handen....

Han känns så jäkla läcker när man kör när han borra ner sig i grejorna å sänker rumpan och de bär i väg, se såååå många likheter som hans mor hade  och de är bara de positiva så hjärtat tar ett extra skutt när han är min lill bebis fortfarande fast han växer så de knaka och blir hyfsat bra storlek på honom! =)

 

Annars så rullar livet på för fullt bor i köpmanholmen i ett hus som vi hyr tillsammans och jag trivs med livet fast hästarna inte ha lika stor del längre i mitt liv!

Var nog rejält utbränd där i fjol men nu börjar man äntligen hitta tillbaka igen å tycka de är roligt igen!

Robban ha kvar resten av hästarna på gården han ha ju en liten efter Hilda som tyvärr dog tragiskt efter fölningen så han hade enorm tur att hitta en fjording amma som tog till sig den lilla så de ha funkat ändå men de är som tomt utan Hilda på gården måste jag erkänna,hon var allt en speciell häst....

Hans 1 åring Tallmons Wilda efter Alm Victor är verkligen en snygg liten häst efter Hilda de med kommer bli en räcer av den tjejen i framtiden kan jag lova humör som få å ha en fiiiiin trav!

Bara han förvalta henne väl så ha han en fin travare i framtiden de kan jag lova! =)

 

Man förundras i bland hur livet kan ändra rikting och de är som ödet ändå tar ut sin makt måste jag säga när man blicka tillbaka på de år som gått när man i dag vet hur de ser ut i ens liv... Minns när jag hade praktik hos Ulf på solänget och jag för första gången träffa Ricky å jag tänkte tyst för mig själv att "shit man inte var singel så man kunde ha testat lägga vantarna på den där snygga karln" sen 6 år senare så är man tillsammans de trodde jag då rakt aldrig de kan jag säga!

Men de var nog nån mening med detta oxå och skulle nog ha lämnat Robbans å mitt förhållande för länge sen både för hans å min skull och framför allt Edwin han får ju all min uppmärksamhet nu den vecka han är hos oss, så han tycker de är toppen än som man stressa runt å hann knappt aktivera han som ett barn kräver...

Men tur ungar är anpassningsbara så nu tar vi igen all förlorad tid och tack å lov skiljer vi oss som goda vänner Robban & Jag så vi ställer upp i den mån de går för varandra och de är skönt så man slipper en massa fula bråk å gnabb,men de är bara ett tecken att de var rätt beslut och att livet går nu vidare och jag är lyckligare än nånsin! <3

 

Ta hand om er där ute! =)

 

 
ANNONS
 
sofia

sofia

8 november 2011 07:11

Jag är så glad för din skull. Det är starkt att bryta upp om det inte känns bra, det är nog många som aldrig törs gå sin egen väg utan är tillsammans "för barnens skull" (som om det vore bättre med föräldrar som gnabbas?!)

Wilmer ser verkligen fin ut på bilderna, snygg!

Ja, visst är vädret konstigt, i helgen tyckte jag det kändes som det var September ute. Möjligen lite mörkt ute då det inte är nån snö ;-)

http://www.stallneshime.bloggplatsen.se

Linda Calissendorff

8 november 2011 08:21

Ja man måste ta vara på livet å inte bli en bitter sur fi**a å leva kvar för de känns jobbigt att bryta upp... Sen visst var de jobbigt just med hästarna å skiljas från dom men jag ha ju guldklimpen kvar så är tacksam att kunna ha de så :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se