Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 13 november 2011

Helgen slut...

Av Linda Calissendorff - 13 november 2011 19:54

Ha i dag varit på en innebandy match med lilla gubben Edwin de var hans första å han var ju huuuur laddad som helst!  

Är så glad han ha hittat en sport han tycker om annars ha han mest bara tyckt allt varit tråkigt när han testat nått nytt.... Jag själv ha spelat så kul att han följer mammas fotspår!  

Edwin fick ju diabetses i januari ifjol så de är ju ett jingel att få honom att ligga bra i blodsockret allra helst när han rör sig som han gör så de krävs ju man är närvarande så fort de är nått eftersom han kan bli så låg att han blir medvetslös när han rör på sig om man inte ha koll på blodsockret...

Detta år ha varit rätt tungt när han fick diagnosen jag ha ju bara gett insulin när jag jobbat inom vården å de är ju max 2 gr per dag de äldre ha tagit, medans Edwin måste ta så fort han stoppa nått i munnen så kan bli upp till 7st sprutor om dagen...  

Inte lätt att vara liten med denna sjukdom de kretsa ju rätt mycket kring godis mm.mm men han får ha fredags mys varje fredag ändå och 1 glass på lördag de måste ju få leva oxå som alla andra barn och han är verkligen suuuuuuuper duktig han ta nu sprutorna själv å kolla blodsockret men man får ju säga hur många enheter de ska vara så klart de är han för liten att ansvara över.

Men är stolt mamma ska ni veta!   

Nu ska jag gosa ner mej brevid älsklingen å se på lite TV innan man ska sova...   

 

Tjing!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se