Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 15 november 2011

Livet i allmänhet!

Av Linda Calissendorff - 15 november 2011 11:31

De händer att man blir fundersam över sitt liv allra helst när man jobba med våra gamlingar som man försöker att de ska ha de så bra så möjligt men de är mycket inom vården som är rent förkassligt...

De bor som på ett förvarings hem medans personalen gör ju allt de förmår och kan med de resurser de har och när jag går in på hemmet och jobba för pool pass så får jag rysningar....

Så fatta inte varför de satsas mer pengar inom vården??

De här människorna ha ju varit med och byggt upp sverige och betalat skatt som alla andra!

Ja vet de är ingen mening att sitta å bli förbannad de hjälper ju inte men man blir så frustrerad att de ska vara så här på 2000 talet...

 

Sen tänker jag på de som växer upp i dag tex de i Edwins ålder när de är ideal som är helt sjuka och en utseende fixering i denna värld som aldrig förr...

Man får inte vara annolunda eller vara åt de runda hållet då kan man bli garanterad mobbad trots de små växer upp med på förskolan man ska vara snälla med varandra och inte retas hur man än ser ut, så man funderar hur går de till i hemmet finns nog många föräldrar som påverkar barnen negativt med sina åsikter.

Om de bara fatta vad de ställer till för barnen som blir retad de kan gå igenom livet med dåligt självförtroende och inte tycka de duger till och sen hamna man i en ond cirkel man inte kan ta sig ut ur hur mycket man än försöker....

Jag växte inte upp och blev mobbad men ha ändå dåligt självförtroende bara för man inte fick den boost man kan behöva hem i från utan var som mer en ensam varg och ha väl alltid varit åt de runda hållet kan liksom inte bli smal så man ha alltid tittat på de "smala" tjejerna och önskat att OM MAN BARA FICK SE UT SÅ SKULLE MAN VARA LYCKLIGAST! Men i dag vet jag att de inte sitter i bara att vara smal men de är fortfarande kvar att man inte tycker själv man duger fast man försöker intala sig att man gör de men  de sitter så djupt rotat inom mig...

Ta tex jag vill ALLTID ha svarta kläder för de gör ju att man tycker man se smalare ut och ha nog aldrig haft nått färgglatt på mig så många gr i mitt liv...   

Men i söndags så hade jag köpt mig en turkos kofta typ och tänkte NU JÄKLAR SKA JAG HA DENNA!

Så tog på mig den och tyckte verkligen jag såg ut som en turkos flodhäst men intala mig att de är ingen skillnad mot för en annan färg så stål satte mig att ha den på mig trots jag ville bara slita av mig den å ta på mig de trygga svarta kläderna!

Så skulle jag ut i bilen å hämta en sak så dynga jag naturligtvis ner mig så var ju TVUNGEN att byta tröja men lika lättad blev jag för de så jag slapp ha denna turkosa fast jag älskar färgen...  

Så  nog sätter de många hinder i vägen för en minns en tid när jag var med en pojkvän så ville jag ofta ha på mig en t-hirt när jag sov så i fall de blev "sex" så han inte skulle se mig naken snacka om sjukt även fast jag visste han älskade mig för den jag är men de var så "otryggt" i min värld...

De ha jag släppt de var ju många år sedan men känslan att man inte duger kan vara fruktansvärt att leva med de kan göra man inte lita på folk att de säger som de mena mm.mm eller att ja men han tycker säkert hon är mycket finare än mig så varför ska han välja mig om han fick välja?

Öhhh ja varför plåga sig med dessa tankar ja säg de...   

Livet är inte lättast helt enkelt för alla på denna jord!

Så kämpa på där ute!   

 

 

 
ANNONS
 
sofia

sofia

15 november 2011 17:46

För några år sedan sa jag till en tjejkompis "man vinner på att jobba hårt och vara snäll, vara en god människa helt enkelt" Då vände sig min vän om tittade på mig och sa "Nej Sofia så är det faktiskt inte, det har jag sett för många gånger" (den tjejen som sa det var då 38 år)

I "min" värld vill jag att det goda ska vinna, det förnuftiga och snälla. Men jag har nog börjat inse allt eftersom att det många gånger är det som skriker högst, armbågar sig fram och tar för sig som "vinner".........!

Men en sak har jag i alla fall lärt mig & det är att man kan inte hindra olyckskorparna från att segla över ditt huvud men man kan förhindra att dom bygger bo i ens hår. Å det ska jag då säga, det är banne mig nåt jag försöker se till. Energitjuvar, oärliga människor och människor som inte är snäll mot en såna försöker jag ta bort ur mitt liv! Livet är för kort för att slösas på såna!!

:)

http://www.stallneshime.bloggplatsen.se

Linda Calissendorff

16 november 2011 12:57

Bra skrivet! :)

 
Ingen bild

Killen som tog av dig t-shirten

18 november 2011 10:07

Var stolt för den du är för det är då du är som bäst Linda.

Linda Calissendorff

18 november 2011 14:58

Ååååå tack!

 
Ingen bild

Killen som tog av dig t-shirten

18 november 2011 18:07

Det var så lite så.Det är faktiskt sant att du är
Som bäst när du är dig själv.Det var du iallafall
då och är säkert nu med.

Linda Calissendorff

18 november 2011 18:22

Ha ju alltid skämms över min kropp och ändå fast man är till åren så är de jobbigt men klart mycket bättre, men de sitter ju i självförtroendet så får väl jobba på de då! :)
Tack igen förfina ord de värmer! ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se