Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 17 november 2011

Så typisk!

Av Linda Calissendorff - 17 november 2011 13:48

Hade kommit i gång så fint med Wilmers träning men så nu ha jag blivit hängig å förkyld... :(

Slår aldrig fel!

Hade med tänkt börja ta tag i prommisarna med mig själv för ha varit extremt lat å de märks ju man lägg ju på sig flera kilo av att ens titta på en bulle så tänker banne mig inte gå upp ett gram mera....

Men rätt typiskt när man hamna i sambo livets fälla lätt hänt att man vill sitta på helgen å äta nått gott fast jag brukar försöka äta morötter å dipp de är ju bättre alternativ än chips mm.mm men liks förbannat slinker de ner nått som man inte tror ska märkas sen...

Jaja bara ta tag i de när man är piggare jag invänta snön just nu för tänkte hyra mig ett par längd skidor de skulle vara kul för åkte mycket som yngre så man kan ju passa på när man ha ett elljusspår i köpmanholmen man får väl gå ut försiktigt från början annas fortsätter man väl aldrig...  


Var å såg nyaste Twillight filmen i går men jag & Linda-li blev besviken....

Ha ju börjat att följa True Blood serien å de är ju lite mer vuxen serie de märks denna är från 11 år de händer liksom inte så mycket tycker man nu utan den känns lite barnslig,eller ha vi mognat till oss?!  

Ja men de var skoj att fara på bio med vännen min de är sällan man ta sig tid för sina vänner men man jobba ju ,träna häst,sköter hushåll å barn så man ha inte så mycket ork över tragiskt men sant...

Men ska försöka bättre mig på de planet blir kanske ett bra nyårs löfte?! =))

Nu ska jag borra ner mig under täcket fryser LIKE HELL!


Kram på er!  

 
ANNONS
 
Ingen bild

lisa

12 januari 2012 10:30

Tvärdog bloggen ? :)

 
Ingen bild

Eva

17 januari 2012 19:35

Jag som trodde du kommit igång igen :(

 
Ingen bild

Marie

23 januari 2012 13:13

Vart det inget mer bloggande Linda ?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se