Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 25 februari 2012

Tudiloooooo!

Av Linda Calissendorff - 25 februari 2012 17:29

Long time sen jag skrev igen... men jag LOVA ska bättra mig!  

En lägets rapport från stallet ska ni få och de är att Robbans häst (min FD häst) Victor Boko ha vunnit ett lopp i början på februari så de var ju extra roligt han fick äntligen visa vars skåpet ska stå,de ha ju varit som bekant a lot of otur i de lopp vi startat han i sen vi köpte han....

Så är extra glad för hästens skull att äntligen få visa vilken glänsare han är!

 

Annars så träna vi på med Wilmer som mest går mängd träning i en lång backe just för tillfället för att öka på muskelaturen inför kommande starter i somnmar,man både längta å är nervös på samma gång för han är ju mitt lilla   Wilmer!

Tur Ricky sköter träningen för jag tyker alldelens för synd om han för att de ska bli ordentligt tränat  

Men ska bli skoj att se hur tävlandet kommer att gå för ha alltid trott på denna kille mest i stallet! 

 

     

Världens bästa å sötaste mule!   


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se