Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 24 maj 2012

Mitt lyckopiller heter Wilmer! =)

Av Linda Calissendorff - 24 maj 2012 15:36

I dag så tog jag en ridtur ensam för första gången på Wilmer i skogen,ha alltid haft sällskap men nu när Linda-li inte kan rida sin p.g.a ryggproblem så tänkte jag att "What the fuck" hur svårt kan de vara att ta sig ut ensam utan sällskap!    

Så sadla på snyggingen och begav mig mot den underbara sandbacken där jag ofta får hornen i pannan och blir som värsta cowgirlen som man verkligen inte är efter flera års frånvaro från ridningen...  

Men vi tränade först lite öppnor och slutor längs vägen och han lyssna så fint lill gubben trots sin orutin!!

Sen så trava jag på lite lätt och tog en förhållning och gjorde galopp skänkeln och han bara börja galoppera som han inte gjort annat (Å de här var den andra galoppen på honom uppsuttet) så vi drog uppför backen i sakta fin bärig galopp!

Säger så de denna häst är banne mig sänt från ovan när hans mamma inte tog efter alla dessa försök att få henne dräktig med 2 andra hingstar och han blev till på ABSOLUT sista försöket ingen trodde de skulle gå den gången.... Han är banne mig som skapt för mig är helt övertygad!   

Så nu blir de lite mer ridning framöver de kan jag lova!!

 

    

 

Här fick han smaka på lite mat innan ridturen :)

 

  

 

Hittade även en film snutt på mobilen från Anna-Clara kursen sist vi var på,och de var hans första gång han testa Akademiskt ;)

 


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se