Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 11 september 2012

Så tråkigt med start galopp!

Av Linda Calissendorff - 11 september 2012 08:11

Ja blev ju inte som vi hade tänkt i loppet men kanske inte konstigt med tanke på hans orutin att volta med andra hästar,men vad att göra när de finns för lite folk på banan att
träna med å provloppen lyser med sin frånvaro på höstkanten :(
Blev ju flera omstarter och i första så blev han lite trängd i volten av en stökig häst på första volten,så då blev han generad och hoppa rätt upp i starten,sen var de som han hade 100 ben i nästa start som även de blev en omstart så han blev helt klart för stressad...... när han väl kom i väg i trav så var de inte så stor mening att jaga i kapp de andra när de var ett kort lopp de hade kommit för långt bort så blev som ett banjobb för honom i stället för stressa upp han ändå mer å köra han slut för en matlapp.
De som är skönt när Ricky kör han tänker alltid på hästen och försöker hjälpa han inför nästa start i stället de som ofta inte proffsen gör utan de kör bara på vinst eller förlust å de kan ju sätta sig i huvudet direkt på en nybörjare så de känns toppen att man ha en sambo som kan köra honom så han får.bra erfarenheter :)
De som reta gallfebern på mig är att efter loppet ringde de från måldommar tornet och tänkte sätta omkval på wilmer för hans start galopper men Ricky i frågasatte varför dä när de var gans första lopp och han inte stört nån annan tävlande utan de var omstart p.g.a andra ekipage i volten så då fick han till svar lite spydigt sagt att "kanske de var han och hästen tillsammans som orsakat galopperna" de är ju för han är en amatör skulle gärna vilja höra de säga så till typ Ulf Olsson om han kört wilmer då hade man inte hört ett ljud kan jag säga!
Tycker de var väldigt lågt sagt från ens egen hemma bana då är man inte mån om folket som kör som amatörer!
Allra helst när man inte orsakat nått för nån annan för Ricky kan ju inte rå för att hästen blev som han blev...
Jaja bara ta nya tag synd de inte finns några lämpliga lopp ftamöver bara i östersund i slutet på Oktober känns länge dit.... :(
Nu ska jag ta å arbeta lite så ha en bra dag!
Tjingeling!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se