Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 18 september 2012

Dags igen!

Av Linda Calissendorff - 18 september 2012 16:13

Blev så vi anmälde till Umeå ändå lika bra att testa finns risk för start galopp men vi åker tillsammans med Uffe upp så man dela liks på resan så känns som de är värt ett försök då man ha sällkap å allt...

Blev 3 på start å han fick bricka 1 så de är ju bra bara hoppas de kommer i väg från start så kan han ju få en fin rygg att gå bakom sen för de lär ju komma bakifrån rätt snabbt från tilläggerna.

Är bara nöjd om de blir ett felfritt lopp å en matlapp med sig hem vore inte dumt!   

Sköter han sig så ska han kunna knipa sista pengarna å få lite rutin på köpet som sagt kraven är låga efter hur han blev sist men nu blir de tysto proppar å luva för döva ner han rejält han tål inte att ens en annan driver sin häst då ta han åt sig märkte de i går i banjobbet med 2 andra när de börja leva om så hoppa han rätt upp så lika bra att ta de säkra före de osäkra för leva om i loppen gör de flesta så nu hjälper man han lite med att tysta ner de som går.

Mår redan illa nu ska jag vara upp i allt oxå med att sela,se loppet huuuuuuuuuga!!

Gick bättre sist när jag vara å jobba på solänget så då slapp jag vara och göra Wilmer nervös men kan ju inte alltid hålla mig undan som sagt   

Ha varit nervös förut men inte som när han ska starta de riktigt vänder sig i magen vid tanken....

Så håll en tumme för oss de behöver vi!!!

Nu ska jag försöka hjälpa älsklingen i köket med maten stackarn som kom från jobbet nu å får börja med maten men jag är väldelös på laga mat å de tråkigaste jag vet så jag tacka gudarna för jag hittat en sån pärla som han i köket!   


Tjingeling på er!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Britt

20 september 2012 21:35

Då möts vi i samma lopp :-)

Linda Calissendorff

4 oktober 2012 11:42

Fick tyvärr stryka när han blev förkyld :(
Vilken häst hade du där å hur gick de för er ? =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se