Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 4 oktober 2012

Kan de aldrig få vara bra nångång?

Av Linda Calissendorff - 4 oktober 2012 11:43

Ha inte haft lust att skriva här sen Wilmer åkte på en dunder förkylning helgen innan starten i umeå....

Bli så less varför kan man inte ens komma ut när alla förutsättningar var tipp topp bricka 1 hade han med endast 3 på volten, nä då blir han förkyld med värsta gulsnoret och hosta!  

Vet att de bara är en ynka förkylning no big deal ,men åter igen så säger jag att de ha ALLTID varit motgångar åt mitt håll hela tiden jag hållt på med travet... Ibland undra jag varför man ens håll på att sträva i motvind hela tiden tär på ens intresse att aldrig få känna medvind nånstans  

I af så ha han fått antibiotika men svara inte märkvärdigt på de utan hosta som bara den... han ha gått 6 dagar på de  nu så hoppas de vänder för på lördag är de sista påsen med medicin annars blir de att göra en hals undersökning.

Så trist nu ha han stått i 2 veckor på lördag å visst de tappa inte nämnvärdigt så men kroppen kan ju vara sliten efter en långdragen förkylning med så man vet aldrig när han är på topp igen å snart blir de hårt i backen med så då försämras tränings möjligheterna markant utan snö.... Bläääääääää känner jag just nu över de mesta!


Edwins blodsocker strula med får skjuta i han mängder med insulin å blir bara högre så man är orrolig över han med sen tycker jag man får lite stöd från barnavdelningen de ha inte mycket tips att komma med så de oroa en mammas hjärta med sömnlösa nätter kombinerat med ens  jobb med....  

Ja de vänder väl sägs de men man fundera på när ska de vända eller ha man fått gått den hårda skolan i detta liv av en anledning som man inte själv vet utan kanske hade jag ett väldigt enkelt liv i mitt förra liv? ;) synd man inte komma i håg de en sån gång hade ju känts liiiiite lättare att förstå då...   

Hoppas på ett mer positivt inlägg nästa gång jag återkommer med frisk häst å fina blodsocker värden!!

Tjing!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se