Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 9 december 2012

Varit på koll hos bästa PH vet!

Av Linda Calissendorff - 9 december 2012 12:31

Vi var ner i onsdags förra veckan för att kolla upp halsen på wilmer och att då man liks var där göra en check med böjprov de var ju mindre än ett halv år sen sist men lika bra så man vet inför starterna i vinter/vår! Å han gick igenom utan anmärkning i hals/ben   

Så skönt att få ett kvitto att man tränat rätt och hållt efter med massage mm.mm då slipper man skador i leder de sa även Pär att håller man koll på kroppen så slipper man massa dyra sprutningar och de ha han ju rätt i de märks sånna här gr när man går med ett stooooort leende från vetrinären å gladeligen betalar en räkning när man vet de är friska å fräscha!

Halsen fanns de inget att anmärka om heller han kolla nog efter nått avikande eftersom vi hört han väsa lite nör han blir taggad i banjobbet men de fanns inget så de är väl att han ligger på han måste lära sig slappna av mer i jobben men de är ju för man ofta kör ensam tyvärr de blir som extra taggad att ha kompisar att träna med.... så får ragga kompisar eller skaffa en till så får se hur de blir   

Vi måste ju bygga ett stall till våren så man kan ha hästarna hemma på gården de blir enklare å billigare å man slipper alla resor till stallet.... synd de är taskiga körvägar dit så man får nog dra dom på mon för körning ändå men de är ju fint att träna på vintern så på vår/sommar/höst ska man ju tävla så lättare att hålla i gång dom mellan loppen!   

Nu ska jag ge mig i väg ut i snöyran å träna lite backe med wilmer så han får jobba på lite extra i snön de är mumma de för bakdelen så den blir stark igen efter all vila! =)

Tjingeling på er!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se