Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 23 december 2012

Intervall körningen påbörjad igen!

Av Linda Calissendorff - 23 december 2012 19:26

Ha börjat att intervalla Wilmer på mon igen efter han fått gått uppträningen i backen så är de dags att införa lite farter igen för att se om han hinner få upp flåset inför starten i slutet på januari i Östersund! ;)

Han går nu med lätthet 6st intervaller och återhämta sig bra så de är bara hoppas vi hinner!   


Ha bestämt oss ny för bygga nytt stall till vår/sommar på gården så nu ha vi skaffat en snygg tjej till Wilmer som är  snart en nybliven 2 åring som är på inkörning innan vi ska hämta henne!   

Riktig snygg svart tjej med en tilltalande kropp långlinjerad och högbent för vara så ung och framför allt stabil & trygg med sig själv!   

 

Hon är efter min favvo hingst Alm Viktor som är samma pappa som Wilda och de finns helt klart likheter mellan dessa två tjejer! Ska bli spännande att börja om med en unghäst igen nu när man fått wilmer snart till start igen!  

Här kommer en video snutt med!


Vill önska er ALLA en GOD JUL! =)
  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se