Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 29 december 2012

Wilmer gör inte matte besviken! =)

Av Linda Calissendorff - 29 december 2012 15:22

Var som sagt in på banan i dag med Wilda & Wilmer och bägge skötte sig utmärkt!   

Ricky sa till Robban att lägga boots fram på Wilda för att göra henne mer stabil och de gav utdelning hon sänkte sig med 7sek om man se till kvaltiden då hon kämpa runt på 1,54 så de var ett stort fall framåt för henne!

Riktigt fin travre är hon hoppas Robban förvalta henne väl då får man passa sig i framtiden.

Wilmer ha inte tappat så mycket ändå sen han vilat han trava runt med lätthet 1,45 första och 1,43 andra första gången på isbana så ska absoluuuuuut inte klaga på han! Han återhämta sig snabbt så de är mjölksyran man måste träna upp om de ska bli nån start men de var ju 3 månader sen sist han var på banan och ha bara hunnit med 3 intervall pass så hoppas vi hinner annars får vi avakta tills han är redo...

Men klart skoj att se han på banan igen han var pigg och tycker de var skoj att få trava på lite igen de märktes för när han är nöjd efter ett jobb så små bits han och kan knappt stå stilla på gången med spik raka öron då vet man att han mår som bäst!    

Så vi fortsätter att träna på vi i denna snö som vräker ner de ska komma galet mycket i natt tydligen....  

Vi ska se på bio i kväll med svärmora å bästa uffe de blir Hobbits vi ska se så de längta jag efter att sitta med popcorn och dricka å bara mysa med älsklingen min!   

Tjingeling i snöyran på er!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se