Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 25 januari 2013

Finaste tjejen!

Av Linda Calissendorff - 25 januari 2013 11:29

Igår hämta vi fina kallma på Dannero mitt i natten :)
Hon ha aldrig varit på banan förut men de sa att när snälla Greger kom med henne så var de som hon inte gjort annar förut utan hon var lugn och tog allt med ro trots de var full tävlings kväll med hästar å högtalare gick för fulla muggar så stod hon bara å kika lugnt :D
Sen klev hon rakt på lastbilen åkte 3 tim sen klev hon av å rakt in i hästburet å vi for hem till övik! Vilken psyke men de brukar hennes fina pappa lämna och man kan inte annat än vara stolt över denna fina lurvtuss till tjej! :)
Högrest och långlinjerad med ett fint kors kommer bli en räcermodell på henne sen när all päls är borta just nu se hon ut som en svart björn ;)
I morron kommer Anna och ska verka henne
för de var inte gjort på ett tag men tur Anna kan alltid ställa upp å komma sen är hon så duktig så skönt hon fixa till dom snyggt! :D
Vi ska börja redan i dag å tömköra henne så får vi se om vi testa köra redan till helgen en kortare bit så man börja på en gång när de
är som i lite chock för flytten då ska man passa på greja som mest! ;)
Nu ska jag dra till hästarna känns rakt overkligt vi ha 2 st helt plötsligt men de innebär dubbelt jobb men med unghästar är de roligaste att jobba med för de går så mycket framåt för varje gång man träna :D
Ha en bra dag ni övriga! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se