Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 26 januari 2013

Lördags mys på hög nivå!

Av Linda Calissendorff - 26 januari 2013 19:52

I dag ha de varit en riktig häst dag and I Love it! <3
Vakna efter en skön sovmorron sen baka älsklingen scones till frukost hur bortskämd kan man bli? :)
Sen bar de i väg till stallet då duktiga Anna kom för verka Kallma som fick massor av beröm för hon stod så snällt och skötte sig exemplarisk trots så ny i stallet! :)
Vi sela på efteråt och får i väg på mon med tjejen som skötte sig efter regelboken med en stjärna i kanten! Vilken underbart psyke denna tjej ha är riktigt imponerad av henne man kan inte annat än älska en sån personlighet! <3
Sen var de pigga mörten Wilmers tur som nu när loppetbi östersund ha gått så trava han som aldrig förr med spikraka öron och träningsvillig som få! Nästa gång ska jag inte berätta han stå i en startlista så kanske vi komma till start! ;)
Den lilla divan ha uppmärksamma de är en till som får våran uppmärksamhet så han titta avundsjukt från hagen när man hämta kallma och man känner hans blick bränna o ryggen när man åker i väg,vilket är bra så han skärper sig å inte dra på sig en massa skit skador :D
Nu blir de gooooooo mat å en öl till middag man fick de BÄST!!!! :)
Kram på er alla fina där ute!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se