Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 29 januari 2013

Träning av 2st underbara nordisar! :)

Av Linda Calissendorff - 29 januari 2013 07:19

Klev upp tidigt för åka till stallet igår och körde först Wilmer som nu är bra i såret de ha läkt fint, ha ju bandage på med massor av mjuktgörande salva och bomull på hela tiden så de ska hålla sig mjukt :)
Han var super pigg körde intervaller på mon 6st och fick träningsvärk efter de 3 första då är han som en bulldozer ska bara framåt,man får ju träning själv i af! *flin*
Han kändes fin så nu blir de provlopp på lördag annars e vi ett gäng med nordisar aå då kör vi ett jobb om de inte bli provlopp de bli ju super för mannen de som måste träna gå med lite fler hästar runt om sig ;)

Vi var ut med fina Kallma med som verka ha landat i Bjästatjärn nu och var lite på tårna så Ricky fick rakt hålla igen henne på vägen hem för hon ville då framåt så hon var pigg men skötte sig som vanligt jätte bra!!
Hon ha en härlig skritt där hon trampa på ordentligt och ta ut stegen inte de alla som gör de så där från början vid inkörningen men de är ju toppen att hon skritta och ta i med hela kroppen! :D
Kommer bli en rolig häst i framtiden de känner jag redan hon ha ändå lite humör i sig men de ska de ju ha annars bli de tufft att tävla mot andra hårdningar!
Ha beställt tid så monica ska komma å gå igenom henne så hon inte dras med några låsningar i ryggen,de är alltid lika bra att kolla upp som unghäst de bruka ju lyckas med en hel del de små liven! ;)
Sen ska vi beställa tid hos Gunnar för båda två för koll av tänder de är liks dags fö wilmer med så då ta vi Kallma med oss känner inga vargtänder när jag kolla men lika bra proffsen få avgöra de se ju om de är några underliggande... och de ställ till så mycket om de inte tas bort :(
Nu ska jag krypa ner i sängs igen ha inte sovit en blund på hela natten.. ha mått illa å haft ont i huvudet så ska försöka vila en stund i af å se om de går....
Ha en underbar dag ni som kikar in här! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se