Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 30 januari 2013

Pigg! :)

Av Linda Calissendorff - 30 januari 2013 15:23

I dag var de dags för kallmas motionstur på mon i snö ovädret gav vi oss ut med en taggad tjej redan i stallet som visa sig ha överskotts energi trots går ute på lösdrift dygnet runt de bruka tagga ner rejält men inte den här fröken inte! :P
När man kommer ut ur stallet skärper hon till sig blir mer fokus på uppgiften hon ska göra men idag hade hon för sig att kasta med huvudet åt sidan och man kan inte annat än skratta för hon håller på tappa balansen när hon gör så de ha ju inte full koll på kroppen direkt i den åldern :)
Träffa på en karl med en hund i skogen som hon tyckte var lite läskig men jag hoppa av och gick med henne förbi så var de inga problem tur man följs åt från början så man kan hoppa av å hjälpa henne förbi de hon tycker är läskigt så här från början...
Men jag måste säga redan efter den lilla tiden hon varit här så ha hon kommit redan nu låååååååångt in i hjärtat med den underbara personligheten hon ha! <3
Sen är jag en av de få som gillar stonas personligheter framför valacker för ha man väl blivit riktiga kompisar så kan man lita på de gör allt för en de är de jag älskar med ston de är lite mer av hårdingar än jämnfört med valack/hingst! :)
Nu ska man börja fixa maten åt knåddarna!
Tjungeling!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se