Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 27 februari 2013

Wilmer på G igen! =)

Av Linda Calissendorff - 27 februari 2013 18:02

Var in på banan igår för testa hur han känns efter ha vilat från banjobb i 2 veckor och han kändes lysande på den isbana de var på solänget av allt töande... Var inte ett sandkorn på banan så de var med andan i halsen om de skulle råka trampa sv sig en sko så hade man ju åkt i backen   

Som tur satt skorna och första varvet gick på 1,44 och andra 1,41 och han både såg och hade känts fin ut så nu är han som vanliga Wilmer bruka vara!   

Robban hängde med och körde Wilda med som sällskap och hon kämpa tapper som hon är, så hoppas att när han ska starta henne i Östersund den 10 mars att hon får med sig lite prispengar hem till stallet!   

Vi fundera igår hur vi ska göra med wilmer finns ju ett bra lopp för honom med den 10/3, så sa de får bli som en tränings start om inte annat när Robban ska upp med Wilda så är de ju dumt att inte testa när han får sällskap i buret å allt så blir nog att vi följer med upp å hoppas att han inte ska ha lyckats knövla till de igen som han bruka lyckas med inför en start....   

Vi testa ett par såna där macklobellare på huvudlaget igår på han och han blev inte lika stressad när Wilda kom bakifrån så kanske  de kan funka väl ut i loppet med så han kanske kan börja slappna av så småningom...

Slappna han av så kommer de finnas fart under hovarna i loppen, men han är ju en gröngöling så de lär ju ta ett tag till innan han kan spänna av så de flyter på som man önskar att de gjorde...

Ricky får sitta på helspänn och hålla kolla på honom annars kommer galoppen som ett brev på posten, man kan inte bara släppa av honom för då är de kört....


Måste nog sko Kallma med nu när de blev detta tö väder så är man rädd för hon ska halka för vissa fläckar är de isgata så man vill inte chansa att hon gör sig illa....

Ska komma mer snö i helgen men de komemr ju fler varma dagar som dessa som varit nu, så de är lika bra att fixa så man inte måste ställa av henne för underlagets skull nu vill man kunna träna på nu när man börjat att bygga grunden...


I morron ska jag ta mig en ridtur tror jag de är ju sista varma dagen som innan kylan kommer så bäst man passa på å njuter ordentligt!   


Nu ska jag ta en prommis med hundarna som sitter å glo på mig! =)

Tjing på er! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se