Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 27 maj 2013

Grabbarna och jag! :)

Av Linda Calissendorff - 27 maj 2013 18:17

När de gäller att motionera så brukar jag sköta de så i dag var de premiär turen med Kravallen! :) De var som att sätta sig bakom en bloding så lätt i typen och de är ju lite passgång i honom så de kändes verkligen inte som en nordis att köra! :)
Lätt i handen var han inga problem med att sitta å hålla sig blå som vissa kallisar kan bli men måste nog kolla munnen på honom.de känns som han är vass de märks när han äter men de få bli efter loppet vill inta rota runt i munnen innan start! ;)
Wilmer var lugn som en filbunke körde lite tuffare motion i dag med endast två fingrar i tömmen! :) Han är så mysig när han inte ligger på som en blå dåre utan allt bli så enkelt när de flyter på!
Är inget provlopp denna vecka utan tisdag till veckan så får se om vi drar i hop ett gäng på onsdag eller om de bli intervaller sla diskutera med Ricky vad som är lämpligast! :D
Är och fiska nu med Edwin de är nått han verkligen älskar att göra de ha han tålamod att göra lääääääänge! ;)
Kram på er!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2013 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se