Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 26 juni 2013

Besviken...

Av Linda Calissendorff - 26 juni 2013 23:13

Monica som jag hade bokat tid oss dök inte upp trots jag skrev 2 sms å ringde flera gr men sen hade hon stängt av mobilen utan att höra av sig.... :(
Fruktansvärt dålig stil att bara strunta i att höra av sig jag satt och vänta i 4 tim i skrike... Hörde sen att de vara 3 st till hon inte kom till så var tydligt inte ensam att bli besviken i kväll.
Tur sune kommer men han ha knappast tid för alla 3 st på samma dag men får väl ta Kallma känns mest akut med henne...
Ja sur bli man när man inte ens kan få ett samtal dålig service och stil ta man på sig för mycket så få man ta in på hotell å ta resten sen man kan inte bara strunta i vissa och dra hem bara för man inte ids mer den dagen..... Hon ha ju varit här nere för de äe några som jag vet hon ha varit hos så hon ha ju varit här i övik dessutom... :(
Jaja nu blev de inte som de var tänkt tråkigt nog men inget att göra bara hoppas wilmer trava in en slant så kan man ha råd att be sune kolla alla tre för de går ju på 950kr behandligen för honom.... ;)
Nu ska försöka vara ner och sova ska jobba en kort dag i morron känns jäkligt drygt just nu...
Hej svejs! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se