Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 30 juni 2013

Huvudbry...

Av Linda Calissendorff - 30 juni 2013 01:22

Ja nu ha loppet gått och faciet blev en wilmer som inte var i sitt rätta element i dag... Är verkligen suuuuuper nöjd över en 6plats var bara 10 hundra del från bli femma
och att han klara sig utan galopp för han var rullig i både värmning och under loppet nått som inte stämmer för han... så sämsta förutsättningar så gick de ju ändå bra måste jag säga! :)
Jag rakt prova att böja igenom fram och bakknäna när vi kom hem tänkte ha han ont i nån led så borde han ömma mer efter ett lopp men icke kunde böja benet hur som helst reagera inte ett dyft! Så antingen sitt de i ryggen eller muskulärt tur monica komma i morron och jag hoppas de är nått hon hitta som kan förklara varför han trava så där i dag... men som sagt han gjorde en kanon bra start och skötte sig toppen med tanke på hur han trava som så en eloge både Ricky som höll han i trav och till lill gubben som kämpa till sig en felfri runda på 39,2 synd han inte var tipp topp för han kan lätt gå en bra mycket snabbare tid än så de kan jag lova! :) Men vi får undersöka problemet och se när nästa start bli...
Nu ska ja sova trött som bara den....
Go natt! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se