Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 30 juni 2013

Happy face! =)

Av Linda Calissendorff - 30 juni 2013 23:27

Nu ha äntligen Monica varit hos oss synd bara hon inte kom i onsdags som de var tänkt då hade nog loppet gått lite snabbare för gubben som vi vet han kan trava som han gjort på träningen innan...

Han satt i af fast REJÄLT i 4 ländkotor så nerverna satt fast så han hade rejält ont stackarn.... Fast vi var tyvungen att bremsa han för kunna behandla han så hoppa han ändå jämnfota bägge bak när hon försökte få lös kotorna...

Men ack så jäkla skönt att veta att de var de där som hindrade honom att trava som han brukar för han ha ju gått bra mycket fortare än de han gick i går på träningen, men klart man kan inte prestera om man sitter fast så i ryggen svårt att hitta ett läge han kan trava på... hade  man förstått han hade så ont hade man ju inte startat men jag ha ju klämt å masserat igenom han men jag kan inte känna om nån kota ligger fel så tur Monica fick lös han till slut men han hade klart ont som fan som sagt när hon tyckte på rätta punkterna!   

Jag ha ju sagt åt han heeeeela veckan att vi behövde tiden att matte skulle vara nöjd bara han fick en tid så vi slapp kvala å de fixa ju lilla hjärtat mitt åt mig å som han kämpande till sig en 6:Plats så nu ska han få massa ompyssling med massage och stretching!   

Hon kikade igenom Kallma med som var fräsch i ryggen men hon hitta var att muskelhinnorna runt revben och ryggen satt som fast runt muskleraturen som typ en korsett förklara hon att de strama åt och hon var som stum i muskelrna p.g.a detta... de är för hon skjutit i väg och växt som en galning sen vi tog henne för 6 månader sen så då kan de bli så här kan ta upp till 6 månader innan de släpper men var bara massera henne med och försöka hålla henne mjuk och fortsätta träna på för var ingen mening att ställa av för då minska muklerna så man måste "töja" ut muskelhinnorna så de blir mer plats för musklerna.... ja de kan då få allt dessa kusar!   

Men tur vi kan träna vidare bara vara vaksam under träningen att man inte träna över förmågan så hon börja gå mer snett med kroppen för de stama åt och gör ont men de är vi ju försiktig med hela tiden för jag pressa ingen häst mer än den fart de är bekväm i!   

Ja kravallen får sin genomgång på onsdag då sune kommer för monica hann inte kolla alla 3 i dag tyvärr men blir bra med sune med så ska bli spännande att se vad han hitta för nått på honom men hoppas att han är fräsch! =)

Nu ska jag umgås med kärleken min.... ha varit borta HELA dagen så nu väntar soffan!!   

Hej svejs på er!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se