Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 1 juli 2013

Hängläpp....

Av Linda Calissendorff - 1 juli 2013 19:04

I dag tog Ricky ut wilmer för se om de var nån skillnad sen Monica var där i går och fick lös ryggen och han kom tillbaka och sa att de var absolut skillnad bak nu var korset som helt stilla när han körde honom, men i stället så kunde han knappt trava motions tempo för nu kan han inte trava alls han bara rullar fram i stället...  

Jag test körde han själv å de var som han var av fram... vi tog in han gick upp till asfalten och prova börja kotor och framknä ingen reaktion alls... tog av skorna och sulorna för hoppas finna nån liten sten som klämt i mellan men icke... Ha klämt igenom hela hästen men de finns FAN inget att hitta...  

Då sa Ricky att hans häst han träna förut visa precis såna här symtom när hon hade för höga röda blodkroppar de menas att blodet blir trögflytande och därav får de muskelproblem....Nu be jag till de högre makterna att inte detta helvete drabbat wilmer för då är de bara lägga ner en sån häst som ha såna problem tänker jag inte plåga runt på banan med så nu ska vi försöka få till ett blodprov för att se vad de visar så nu e man orolig igen nog e de väl höjden av att man ska lyckas starta 2 gr på ett års tid innan de jävlas igen....  

De verkar vara en högre makt som vill att ska lägga ner sina förhoppningar inom trav sporten uppenbart...de borde man ha insett vid 10 års helvete men man är ju för dum tjurig som fortsätter måste jag säga...

Men den känsla jag ha för denna kille kommer jag aldrig få uppleva mer med en annan häst så frågan är om man ska banne mig lägga ner trav karriären de kostar helvetes sjukt mycket pengar jag lägger ner på mina hästar och man ha en önskan att få starta lite konturneligt men de funka uppenbart halv dåligt....

Sjukt less och uppgiven just nu...  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se