Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 21 juli 2013

Finaste tjejen!

Av Linda Calissendorff - 21 juli 2013 20:41

Var in på banan för träna lite miljöträning på banan igen för hon är ju en häst som vill hålla koll på läget så lika bra att vänja henne
inför premien... :)
Robban hade med sig Wilsen med så de tuffa rätt bra bitvis men Kallma är ju lite så att ha hon bestämt sig för att trava då gör hon de med lätthet för sen tycka de är lite små jobbigt så då vill hon bara helst små lunka... spela ingen roll om man är på henne
med tömmen de bekommer hon inte ett dugg så gäller att leka fram de med en tjej som henne och att de blir välförberedd inför vad de ska göra på banan annars få man lätt ett sto som sätter sig i mot på ett eller annat vis de kan man vara lugn för! ;)
Men jag älskar ju deras viljestarka sätt att vara för ha dom den skallen på rätt sätt så släpper dom gärna ingen före sig i mål! :D
Hon är i af en ruggigt snygg donna trots sina 2 år den perioden bruka de ju se ut lite hur som helst men hon ha växt på rätt bra de senaste halvåret de kan jag lova!
Nu bli de vila på stället för min del ha jobbat fyra långa dagar på raken så känns skönt att vara ledig i morron..... ;)
Kram på er alla trogna läsare!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se