Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 14 november 2013

På med pannlampan och in i munnen...

Av Linda Calissendorff - 14 november 2013 22:29

Var till Ulf och lånade hans munstege och kika in i wilmers mun i kväll för å se om jag hitta nått konstigt och jag hitta en sylvass "pigg" på vänster sida på övre käken precis på sista tanden där bettet nästan ligger så inte konstigt han få som halv panik när han ligger på och man måste hålla i han klart de känns när munnen dras i hop...     men tack å lov hitta jag inga sår på slemmhinnorna "phu"...  

Så ska införskaffa en ny tandrasp så ska uffe få raspa han på lördag så man hinner känna om de är nån skillnad på honom men känns som de är det som är felet då börjat med att bita fast bettet så där.

Just nu är de 9 anmälda i hans lopp i umeå så hoppas inte de blir så många fler men de bruka fyllas på i morron med så de blir garanterat fullt lopp bara be till trav guden att vi ska få ett hyfsat spår denna gång de vore ju inte helt fel om han fick lite flyt nån gång.... de lopp vi ha fått stryka ha hanhaft bra spår så de är väl hoppas på för mycket om de ska bli ett bra nu när han förhoppningsvis kan start  (Våga inte skriva annat än innan vi är där)    

Vi ha fått klarhet från skatteverket att vårat handelsbolag på hästarna är godkänt så de blev nu bolags namnet

Stall Ardbeg efter en whisky sort som våran kära granne är förtjust i, tyckte namnet var rätt fränt så blev de!  

Nu ska jag ta och duscha ha frysit hela dagen så nu är en varm dusch prio ett på min lista sen är jag ledig i 4 dagar och ha ju ansökt om semester på tisdagen men ej fått svar så bara hoppas annars måste Ricky fara ner själv vilket kan bli stressigt som bara den.... jaja man får lita på chefen gör sitt bästa för en men tanke på de jobb man lägger ner på våra fina pensionärer de borde ju vara värt nånting tycker man...

Sov gott nu! ZzZzZzZzZ.....   
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se