Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 6 december 2013

Mina fina pojkar! <3

Av Linda Calissendorff - 6 december 2013 21:20

I dag ha Wilmer gått ett stort steg fram i utvecklingen och han var väldigt lugn i dag både den 4 timmars resan upp å ner, han ha ätit och druckit vatten där uppe och mest stått å myst med matte i boxen! :)
Han var cool i värmningen trots strul med 2 lös springande hästar i loppet innan de skulle värma på banan så känts som nu börja stressen släppa! :P Han skötte sig toppen i starten gick i väg hur stabilt som helst och gick upp och föjde med bakom nr 5 som var på samma volt som wilmer sen gick de på jakt mot den som dragit i väg och stod på start tills de passerat den och de var dessa två kvar :) I sista sväng kände Ricky att han kunde glida undan men när de avancerade i sista kurvan så blev wilmer plötsligt osäker att gå om så han slog på en
galopp men ställde sig snabbt igen men tog
några fel steg till så Ricky fick smyga upp jakten igen men på slutat våga han inte chansa för wilmer kändes tung i huvudet hade nog behövt ett hål till i käken så de körde på säkerhet istället vilken är bäst för wilmer skull så han inte avsluta med en målgalopp så helt rätt tänkt! :D
Är stolt över Ricky som körde bra och tänkte på att wilmer skulle få så bra erfarenheter som möjlighet för mitt lill hjärtat som äntligen börja förstå vad de ska gå ut på! <3
Nu blicka vi mot umeås tävlingar i annandag jul den banan är han ju extra spänd men lika bra att fortsätta tävla nu när
han är fräsch så vi få ta umeå starten som en träning om han nu fortsätter och spänna sig där men inte konstigt när de varit ut för en olycka där... Ja nu kan man slappna av för i kväll skööööönt! :)
Kram på er å tack för alla grattis hälsningar!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< December 2013 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se