Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 15 december 2013

Nya olycksfågeln....

Av Linda Calissendorff - 15 december 2013 21:34

Verka vara Brodde som tagit efter Wilmers manteln på den titeln tyvärr...
Han ha nu fått en hårdare typ av svullnad pp samma ben som han haft lymfangiten på och de sitter från smalbenet och mot senorna och han är trycköm på två ställen som de är som inbuktningar så verka inte bättre än att han fått en smäll av nån av hästarna men tur är att jag ha han lindad jämt ute i hagen så ha nog lindrat smällen istället för fara starta så bli de röntga benet på torsdag och de lär bli en lång vila framöver om de vill sig illa... :( så synd när de finns så många lopp framöver till honom men vi få hoppas på de inte är nått allvarligt
så man måste ooperera bort nått griffelben utan att han ska bli bra av lite vila....
Ja de ska inte gå för lätt tydligen får man då alltid bli påmind att snabbt är oturen där visst dumt att ha de tillsammans men de trivs och leka tillsammans så man vill inte ge de ett liv ensam i en hage men visst såna här gr ångrar man sig men nu är skadan redan skedd så bara ta de som de nu är.

Mulsta ska nu börja styrketräna igen, körde 4 repor hos uffe så nu är han igång igen inför starten den 25 jan. Märks han älskar att träna för han är så nöjd efter han är körd man märker på han att de är skönt att få utlopp för all energi som han samlat nu sen han startat sist! :)

Kallma ha nu fått skor på sig så hon fick gå en motionsrunda i dag runt slingan och hon var väl inte allt för nöjd att de är slut på semestern och de lata dagarna är över för hon hade tjurat på lite för Ricky första varvet men skärpte sig snabbt tur hon inte är allt för långsint denna madam! :))
Tro hon tycker de är rätt skönt ändå att köras men klart hon ha lagt på sig allt för mycket runt magen så klart de är jobbigt att rulta runt med övervikt så därför måste man ta de lugnt från början och motionera liten stund varje dag helst så få bli några varv runt lägdan här hemma nu från början och försöka få henna att äta mindre ska införskaffa ett hönät åt henne så räcker maten längre på kvällarna ;)
Å wilmer är allt bra med han ska få tuffa i backen med Mulsta på onsdag skulle ha motionerat han i dag med men han ha lyckats tappa en baksko i hagen så tur Anna kommer i morron så vi få nya fräscha hovar inför starten på annandagen :)
Hoppas ni ha haft en skön helg för de ha jag! Take care! <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< December 2013 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se