Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 24 december 2013

God jul på er!

Av Linda Calissendorff - 24 december 2013 10:25

Ja då ha julen kommit hit och känns som de ska gå fort över för jag är bara less.....
Ena bilen starta bara när den känner för de men när Ricky ha den starta den som oftas, men inte då jag ska ha den då starta den inte! :(
Andra lilla bilen tog jag i söndags på jobbet eftersom den andra starta inte så när jag skulle hem från jobbet så när jag slog nigen dörren bak så small de till å hela bakrutan sprack sönder och ramla in..... :(
Så inte nog med de utgifter som är kring jul med mat/klappar till ungarna så ska de jävlas med bägge bilarna med å på de regna de just nu så lär bli blött i bilen försökte tejpa dit en sopsäck men de var ju redan för
blött så tejpen fastna inte... så känner inte mig på nått sprudlande humör så här på julhelgen!!
Igår så körde jag Brodde hemma vid och han är en pärla att köra så himla fin i handen och bara trava på efter vägen så blev en rejäl runda så han var nöjd när vi kom hem igen! :)
I dag på självaste julafton ska wilmer och Kallma ut på en tur till regnet till trots snart är de ju start så måste reka lös han efter back träningen i söndags så han inte stelna i hop så ingen rast här inte för de är jul vill man uppnå framgångar är de bara att hä ut sig i ur & skur! :D
Hoppas ni få en trevlig julhelg med nära och kära!

 
ANNONS
 
Ingen bild

sofia

24 december 2013 11:33

God Jul! :)

/Sofia Stall Neshime

Linda Calissendorff

24 december 2013 20:18

Goooood jul! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< December 2013 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se