Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 26 december 2013

Vars e vintern?!

Av Linda Calissendorff - 26 december 2013 17:13

Jaha precis när vi lastat allt i bilen  och putsat upp Wilmer så ringde Uffe och sa de blev inget trav i kväll för de satans regnande som ha kommit i veckan...  

ÅÅÅÅÅÅÅ bli så less jag som längtat hela veckan för denna start så ska de bli så här bara för de ha blivit helt galet i väderleken man bli ju mörkrädd när man se hur Kallma stå och käka gröngräs på annandag jul de känns bara FEL!

Ja inget att spilla energi på vara besviken tur de finns 2 lopp till i siktet så bli bergsåker på fredag kväll om vi kommer med sen bli de Östersund den 9 jan om han inte kliver över högsta prissumman på fredag men de får man se då annars bli de en lång resa till men de är en bra propp för honom å de drar inte så många hästar som tur är!   Synd att de var ett kort lopp på Bregsåker men vi måste ju fara så han får träna att gå i lopp men skönt de är ju sommarbana där nere i af så ett är säkert att de bli av i af!

Så när liks wilmer stod på buret hämta vi in Mulsta så drog vi till skrike för intervalla i backen istället vilket gick hur bra som helst de jobba jämnsidigt hela tiden och de var taggade till tänderna i alla intervaller och Mulsta han flåsa på men återhämta sig snabbare än sist så de går ju framåt i konditionen så de gå åt rätt håll!   

Ricky motionerade Kallma i dag som inte för dagen var lika trött som sist så de går rätt snabbt att komma gång ändå man önska en annan hade lika lätt....  

Ja nu ska vi dra i väg å hälsa på några bekanta istället för sitta hemma och hänga läpp här för vi inte fick fara men som sagt de kommer fler tåg! Å tur är ju de!   

Tjing på er!



 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< December 2013 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se