Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 28 december 2013

Nya chanser!

Av Linda Calissendorff - 28 december 2013 10:31

I går anmälde vi Wilmer till Bergåker och de blev 13st som ska tampas med varandra den kvällen och motståndet är blandat svårt att säga hur de som varit från ett tag hur de ha utvecklas där i mellan men de ha ju wilmer med de senaste 1/2 året bara han lär sig slappna av så kommer tiderna sänkas rätt så snabbt! =)

Bara synd de är ett kort lopp de är ju inget han gynnas av när han är så stark sista vavret men vi får se de som träning och hoppas på en matlapp hem, men alla är ju en vinnare innan de gått i mål så allt kan ända man kan bara stå brevid och titta med hjärtat i hals gropen!   

Körde Brodde hemma i går och han kan ju vara tjurig om han inte vill nått som jag vill... =)

Skulle ta och vända om och ta en lång backe 3 gr hade jag tänkt men se de ville inte han så gick banne mig inte att vända om han för då gör han dyket med huvudet mellan bena å man känner att man inte vet vad han ska hitta på sen så jag fick han att vända en gång men nästa gång var de bara att åka hem! Så hoppas han inte börja med såna dumheter i voltningen då bli han inte rolig men de ha han inte visat nått av iaf som tur är för man kan ju inte bara starta autostart då kommer man ju aldrig med i några lopp...

Ja han ska allt få gå tuffare i veckan den lilla räkan så han inte är allt för kaxig för han bli ju knappst trött av den lilla motion som vi kört här hemma   

I dag ska Kallma ut och motionera tjockis magen igen  runt byn,trodde de skulle vara snö ute i morse för när vi gick å lade oss snöade det men icke sa nicke de ha regnat som vanligt.... *morr*


En snygg bild på Alm viktor kommer här jag kan aldrig se mig mätt på dennna snygga hingst!

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< December 2013 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se