Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 8 januari 2014

Så trist...

Av Linda Calissendorff - 8 januari 2014 10:40

 Ja de var bara stryka Brodde i dag... Efter motions körningen i går så tvätta vi ju han och smorde in han sen lindor på i hagen,men i morse var benet svullen ända upp till halva benet värst vid hovleden och kotan var han alldelens krusslig av mugg rugor i karleden tros vi gjorde om med tvätt,smörjning igår kväll!    

Så han kunde knappt komma ut ur boxen på morgon för de strama väl när han stått inne på natten trots man dränkin han med smörjmedel som ska hålla mjukt.....

Ja trist är de och även om vi får han fräsch till starten om 2 veckor så åker han ju nu på 10 dagars anmälnings förbud och den går ut på måndag och anmälningarna går ju ut på söndag så de sket sig totalt....

Men de finns ju ett lopp den 7/2 i umeå om de ha nån banan att tävla på de vet man inte i denna värdelösa vinter men fanns även ett lopp till Wilmer så tur de fanns åt två st samma dag!   

Ja så nu får ni hålla tummarna åt vilde Wilmer som får hållan fanan uppe för stallet i morron tur han är då pigg & fräsch men de var ju som Brodde man sett fram imot att få åka med men men de går ju inte tävla en häst som inte är fräsch så är de ju bara de är ju djur vi ha med att göra och de ha ju sämre dagar precis som vi bara de kan frysa nuuuuu så blir han ju bättre rätt snabbt! Ber en bön till vädergudarna....

Ha en skön onsdag på er!   


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se