Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 21 januari 2014

Att ha diabetes barn är ingen lek...

Av Linda Calissendorff - 21 januari 2014 23:59

Jaha nu sitter man här med ännu en vaken natt och jag är glad att man kollar Bs på nätterna för i natt var en sån natt som Edwin sjönk sitt Bs trots han fått 2 chokladbitar.... Han låg på 3,8 å de går inte vara så låg på för natten när han få insulin dos varje tim som pyttsa in automatisk för hålla sockret jämnt så när jag nyss klev upp för en koll innan jag skulle sova hade han droppat från 3,8 till låga 1,7 på 40min som sagt fast 2 chokladbitar så hjälpte de inget... :(
Så jag väckte han och han fick dextro och ett glas mjölk så på 10min var han uppe på 2,8 så nu blir de extra koll i natt då de tendera bli en rekyl och han stiger efter varit så låg....
Ha hört Edwins pappa och av läkaren att de tycker jag ska slappna av mer och sluta ha så många nattliga koller för de tycker jag är en höns mamma...
Men såna här gr är man inte så tuff att ens barn blir så låg ,för hur skulle de vara om jag låtit bli att kolla då hade han legat medvetslös till slut och de ha ju hänt att folk ha somnat in för evigt pga att de inte fått nån hjälp! :(
Jag vill inte ha de på mitt samvete att jag inte orkade kliva upp för kolla...
Jag vet hans far är inte uppe så många gr på nattetid och de gör att jag ha svårt att slappna av när han är hos honom för de känns som han inte förstå allvaret i de hela och de gör mig rädd...
Varje morgon när Edwin inte är här vakna jag upp med rädslan i hjärtat att jag ska inte hört telefonen och man ha ett missat samtal att de ha hänt nått på natten! :(
Jag önskade jag kunde slappna av och lita på att de hålls koll när han är hos pappa men när jag vet att de inte gör de så är de svårt att koppla bort och försöka sova igen sig när man väl kan och behöver 4 nätterna han är där...
Jag är inte ensam om att ha de så här är med en grupp på facebook om föräldrar som ha diabetes barn och ALLA mammor är uppe varannnan timme för koll av Bs och i gruppen är de flera 1000pers med i så skönt att de är som sagt flera i samma situation! De som ha skilsmässo barn känner precis som jag när barnen är hos andra föräldern som ta de hela så lätt på hur allvarlig denna sjukdom verkligen är och kan bli om man inte ha koll när de är så här unga barn som Edwin. ..
Jag ha tänkt på de här när jag nu sökt nattjobb att hur ska de funka när jag är på jobbet i så fall,men jag vet jag kan slappna av för Ricky ha lovat att sköta dessa koller och jag vet jag kan lita på honom och de är GULD värt! <3
Nu är de dags att kolla att han stigit lite mer så man kan sova en stund....
Var bara tvungen att få skriva av mig om livet som "höns mamma" men som sagt vad gör man inte för sitt älskade barn ska må så bra som de bara går och höns mamma är man HELA livet så är de bara! :)
God natt på er!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se